Ana SayfaDizilerÇarpışma 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Çarpışma 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çarpışma 4.son bölümde; Kerem yeniden ceza evine mahkum edilmesiyle elem ve ızdırap veren eski günlerine geri dönse de, yaşam savaşına devam etti. Çarpışma son bölümde; Yakup’un yaptığı şantaj sonucunda Demir ve Belma için çember giderek daralmaya başlayarak telaşa kapıldılar. Peki, Çarpışma 5.bölüm fragmanı geldi mi?

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Zeynep kızına kavuşuyor!

Reyting rekortmeni dizide sonunda Zeynep, kızına kavuşuyor !Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen, heyecanı her hafta daha da artan hikayesi, yüksek temposu ve çarpıcı sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen dizisi ‘Çarpışma’nın merakla beklenen 5. bölüm tanıtımı yayınlandı. Videodan dizinin 20 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek 5. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Kızı Aylin’e bir an önce kavuşmak için can atan Zeynep’in, Veli’ye korkusuzca kafa tuttuğu tanıtımda, Veli’nin ‘Evde kızını aldığım kadınla, şimdi karşımda duran kadın arasında bayağı fark var !’ sözleri dikkat çekiyor. Kadir’in öfkeden çılgına dönüp, ortalığı yerle bir ettiğinin, Zeynep’in de gözünü karartıp Veli’ye saldırdığının görüldüğü tanıtım, yeni bölümde heyecanın daha da artacağının ipuçlarını veriyor.

Çarpışma 5. bölüm fragmanı;

Günler sonra kızına kavuşan Zeynep ile kızı arasındaki duygusal anlar ise izleyenleri derinden etkiliyor.

Çarpışma’nın 4. bölümünde neler olmuştu?

Veli’nin, Adalı’ya annesi üzerinden saldırması Adalı’yı çılgına çevirdi. Adalı yüz yüze geldiği Veli’yi yakalamak için hamle yapsa da, tedbirini önceden alan Veli kaçtı. Demir, Cemre’yi Amerika’ya gitmeye ikna etmeye çalışsa da Cemre, sürpriz bir hamle yaptı ve cezaevine gidip, Kerem’e kendisini buradan çıkaracağını söyledi. Veli, Zeynep’e ulaştı ve ondan, kızını görmek istiyor ise yanına gelmesini istedi.

Bu bilgiyi Adalı’dan saklayan Zeynep, kızını kurtaracağı düşüncesiyle hapis tutulduğu evden kaçtı. Veli, Zeynep’i rehin aldı. Veli aynı anlarda, Adalı’yı da uzun namlulu silahıyla hedefine aldı. Veli, Zeynep’e, ‘Kadir’i silahla değil, seninle öldüreceğim, en sevdiğiyle’ diyerek, Kadir’e sevdikleri üzerinden saldırmaya devam edeceğini gösterdi.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimlerin paylaştığı Çarpışma 5.bölümü ile 20 Aralık Perşembe günü Show TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler