Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'den 67. Bölüm Fragmanı Geldi! Esma Sultan Kahroldu!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’den 67. Bölüm Fragmanı Geldi! Esma Sultan Kahroldu!

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen yapımlarından İstanbullu Gelin 66.son bölümde; Doktorun hiç beklenmedik bir şekilde unutkanlık hastalığına yakalandığını açıklaması Esma’nın adeta ciğerini delip geçti. İstanbullu Gelin son bölümde; Hastalığının acısı yüreğini bir kor gibi kaplayan Esma bundan sonraki hayatıyla ilgili ani kararlar alarak, zamanla hafızasından teker teker silenecek anıların yeniden canlanabilmesi açısından anı defteri tutmaya koyuldu. Böylece belleğini yitirdiği vakit tuttuğu anı defteri sayesinde bunca zaman biriktirdiği tüm güzel hatıralar hep taze kalacaktı. Diğer taraftan Esma’yla hayatlarını birleştirerek yuva kurmak için can atan Garip’in hayallerine Esma tarafından gölge düşmesinin ve Emir’in de kayıplara karışmasıyla korku ve paniğin meydana gelmesinin ardından İstanbullu Gelin 67.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Esma’nın hiçbir şeyden habersiz Garip’i de tutum ve davranışlarıyla derinden sarsması,  ondan ayrılma kararı aldığını açıklaması sonucu aralarında yüreği kan ağlata.n bir veda yaşanmasının akabinde İstanbullu Gelin 67.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Esma Sultan kaderine ağlıyor!

İstanbullu Gelin dizisinin 67. yeni bölümü 21 Aralık Cuma günü izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla beklenmekte.

İstanbullu Gelin 67. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Esma Sultan, ayrılmaya karar verdiklerini açıkladı. Süreyya, Esma Sultan’ın gerçeğini öğreniyor. Esma hanım ise kaderine ağlıyor… Süreyya, yardımcı olmak istiyor ama “Sakın kimse bilmesin” diyen Esma hanım bunu engellemeye çabalıyor. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

67. bölümde neler yaşanacak tüm detaylar fragmanda;

https://youtu.be/uGwVOkHXn2E

Peki 66. ve son bölümde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyle:

Garip düğün için heyecanlanırken, Esma hastalığını öğrenmenin şokuyla sarsılır. Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur. Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir.

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi isimlerin paylaştığı İstanbullu Gelin 67.bölümü ile 21 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler