Ana SayfaDizilerAğlama Anne 12. Bölüm Fragmanı! Finale Az Kala!

İlgili Postlar

Ağlama Anne 12. Bölüm Fragmanı! Finale Az Kala!

Ağlama Anne 12. yeni bölüm fragmanı dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak konusu oldu. Ağlama Anne’de Zeynep, Adnan ve Damla’yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz oldu. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev’in evine taşındı. Anne’de Alev ile Adnan’ın kucaklaşmasını gören Damla ile Ali ise büyük bir şok yaşadı. İşte Ağlama Anne 11. son bölüm ve 12. yeni bölüm fragmanına dair detaylar…

Ağlama Anne Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Adnan ve Damla’ya tepki var!

2 bölüm sonra final yapacak olan Ağlama Anne dizisinin 12. yeni bölümü 23 Aralık Pazar akşamı ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. 11. bölümde bir gecelik ilişkiden kızı olduğunu yıllar sonra öğrenen Adnan, kızı kendi çocuğu gibi büyüten Damla’ya aşık olduğunu itiraf etmişti. Alev’le yaşadığı ilişki sonucu Zeynep’in dünyaya gelmesi ve yıllar sonra Adnan’ın Damla’ya aşık olması, üstelik de evli olması izleyenlerin tepkisini çekiyor!Dizinin 12. bölümünde neler yaşanacağı bu noktada önem kazanıyor.

Videodan 12. bölümden ilk görüntüleri bulabilirsiniz;

Adnan’ı ‘enişte’ olarak niteleyen izleyiciler, duruma ‘Enişte ve baldız’ ilişkisi olarak bakıyor ve bu duruma tepki yağdırıyor.

Adnan ve Damla karakterlerine tepkiler büyürken, dizinin başında herkesin kızdığı Alev’i ise izleyenlerin sahiplenmeye başladığı görülüyor.

Adnan’ın evliyken Damla’ya aşık olup onunla yakınlaşması eleştirilerin nedeni olurken, Damla’nın da bu ilişkinin içinde yer alması izleyenleri rahatsız etti.

Önceki Damla ve Adnan’ı birlikte gören Alev, tartıştıkları bir anda Adnan’ın “Aşığım, Damla beni kabul edene kadar bekleyeceğim. Zeynep’e de bütün gerçeği anlatacağım” sözlerinden sonra duruma daha çok eleştiri gelmeye başladı.

Ağlama anne son bölümde neler yaşandı?

“Sen hiç başkasının eliyle kendi evladının saçını okşamak ne demek biliyor musun?”

Zeynep, Adnan ve Damla’yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev’in evine taşınır. Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer. Adnan’ın Alev’in evine sık sık gelip gitmesi Ali Osman’ın huzurunu kaçırır ve Alev’i sıkıştırınca geçmişin kapıları aralanır. Neler yaşanmıştır 18 yıl boyunca… Alev kızından neden vazgeçmiştir… Damla Zeynep’in annesi olmayı nasıl öğrenmiştir… Herkesin aklını kurcalayan sorular cevaplarını bulacak mıdır…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler