Ana SayfaDizilerŞahin Tepesi Dizisinde Tuna'nın Hiç Beklemediği Karar!

İlgili Postlar

Şahin Tepesi Dizisinde Tuna’nın Hiç Beklemediği Karar!

Şahin Tepesi 4. son bölümü ile önceki günlerde ekrana geldi. Yayınlanan 4. bölümde; Tuna, Mete’yi saf dışı bıraksa da sorunlar bitmiyor. Tuna, Deniz’i toparlayamıyor. Deniz sürekli cinayet yerine geliyor ve orada gördükleri kişi Mithat Bey’i suya atanların Tuna ve Deniz olduğunun farkında. Efe ile Verda arasındaki yakınlaşma Tuna’nın gazabına uğruyor. Erkan, Melek’e karşı olan hislerini açık ediyor. Demir de bu hisleri öğreniyor. Şahin Tepesi 4. bölümde başka neler yaşandı? Şahin Tepesi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizi ile ilgili merak ettikleriniz..

Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu

Şahin Tepesi dizisinde flaş gelişme!

ATV’de ekrana gelen iki kardeşin savaşını anlatan Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü tanıtımı yayınlandı. 5. bölümde Tanu, kocasının sözleriyle büyük bir şok yaşayacak.

Başrollerinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Demir, Tuna ve Deniz’i o karanlık gecede gören tanığın anlattıklarıyla büyük tedirginlik yaratacak.Bu arada Melek ile yıldızı barışmayan Tuna, yaşanacak yeni gelişmeyle Melek’e ateş püskürecek.

Efe ve Verda’nın ilişkisini de onaylamayan Tuna’ya kocası Demir’den beklemediği bir teklif gelecek.

İşte Şahin Tepesi 5. bölüm tanıtımı:

Şahin Tepesi son bölümde neler yaşandı?

Tuna, büyük sırrının Mete’nin koz olarak kullandığını öğrendiğinde büyük panik yaşar. Mete ise beklenmedik bir olayla köşkten uzaklaşmak zorunda kalır. Bu durum Tuna’ya zaman kazandırırken Mete’yi durdurmak için harekete geçmesini sağlayacaktır.

Birbirlerinin eksenine girmeye başlayan Efe ve Verda’nın yakınlaşmaları ikisini de farklı duygulara sürükler. Bu yakınlaşmanın tanığı olan Tuna ise yeni yeni filizlenen aşka engel olacağının sinyalini verecektir.

Melek’in üzerinde çalıştığı kokuyu hiç beklemediği bir anda bulması ona yeni ufuklar açar. Üretime geçebilmek için bir ortağa ihtiyacı vardır. Ortak arayışında olan Melek’in durumundan haberdar olan Tuna karşı atağa geçerken yapacağı hamle ile Melek’i bambaşka bir karara sürükler. Bu karar Ceylan tarafında da bazı dengelerin değişmesine neden olacaktır.

Olayların kontrolünü elinde tutmaya çalışan Tuna’ya asıl sürpriz beklemediği bir anda gelir. Bu durum Tuna’yı uçurumun eşiğine getirirken son anda yaşanacaklar bambaşka gelişmelere sebep olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler