Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi..

İlgili Postlar

Birce Akalay Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi..

Uzun zamandır kalbi boş olan güzel oyuncu Birce Akalay, yeni sevgilisi ile ilk defa görüntülendi. Detaylar Haberimizde..

Birce Akalay Ölümden Döndü..

Birce Akalay Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi..

Son sevgilisi balet Can Tunalı ile sonlanan ilişkisinin ardından, bir süre aşka kalbini kapatan başarılı oyuncu Birce Akalay, yepyeni bir aşka yelken açtı. Güzel oyuncu, önceki gece Yeniköy sahil yolunda son sevgilisi ile el ele Magazincilere yakalandılar.

Birce Akalay Kimdir?

Birce Akalay, Tanınmamak İçin Kendini Kamufle Etti!

35 yaşındaki güzel oyuncu Birce Akalay, tanınmamak için kendini kapatarak kamufle etti. Ünlü oyuncu takdığı şapkayla yüzünü gizleyen isterken görüntülenmek yine de kurtulamadı.

Birce Akalay: “Özel Hayatımla İlgili Konuşmayı Sevmiyorum.”

Magazin habercilerinin yeni sevgilisi hakkında ünlü oyuncu; “Birce Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun. Neler söyleyeceksiniz?” soruları üzerine, “Arkadaşlar ben özel hayatımla ilgili konuşmayı sevmiyorum. Hele ki sokakta konuşmayı hiç sevmiyorum” sözleriyle habercileri yanıtsız bıraktı.

Habercilerin, “Beyefendinin adını söyler misiniz?” sorusuna başarılı oyuncu Birce Akalay; “Hayır arkadaşlar, söylemeyeceğim”  şeklinde karşılıksız bıraktı.

Birce Akalay’a Romantik Sevgili

Magazin Gazetecilerine davranışıyla pek çok sanatçıya örnek olan Birce Akalay’ın arabasının xamında olan kırmızı gül ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte Birce Akalayın Yeni Sevgilisi;

ROMANTİK SEVGİLİ

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler