Ana SayfaÜnlülerMurat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek'ten Avukatı Aslı Çelik'e Soruşturma Talebi

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek’ten Avukatı Aslı Çelik’e Soruşturma Talebi

Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek, boşanma sırasında kendisinin hukuki işlerinde temsil eden avukatı Aslı Çelik için suç duyurusunda bulundu. Detaylar Haberimizde..

Öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu ve Hande Bermek, boşanmaya rağmen birlikte yaşamaya devam ediyor!

Hande Bermek’ten Avukatı Aslı Çelik’e Soruşturma Talebi!..

İki yıl evvel eşi Murat Başoğlu’nun yeğeni Burcu Başoğlu ile birlikte yaşadığı yasak aşk ortaya çıkınca Hande Bermek, eşi Murat Başoğlu’na karşı boşanma davası açmıştı.

Bu hukuki savaşta Hande Bermek’in avukatı Aslı Çelik’in, bu sansasyonel durum üzerinden prim yapmak için kendisini kullandığını iddia eden Hande Bermek, “Hem kadınlık gururumla oynadı, hem beni 190 bin dolar dolandırdı” ifadeleriyle cumhuriyet savcılığa başvurdu.

Murat Başoğlu kimdir?

Hande Bermek, 190 Bin Dolar Karşılığında Aslı Çelik İle Anlaştı

Yapılan iddiaya göre Hande Bermek, o dönemler kendi hakkında basında yer alan tüm haberleri engellemesi ve boşanma davası için avukatlığını yapması 190 bin dolar karşılığında Aslı Çelik ile anlaşma yaptı

Fakat Hande Bermek, boşanma davasının Kuşadası’nda yapılmasını isteyip duruşma bilgileri hakkında yakınları ile bile paylaşmamasına rağmen, Aslı Çelik’in basının adliye önüne gelmesine neden olduğunu, dava hakkında bilgileri saklamadığını iddia etti.

hande bermek avukatıAslı Çelik ile ilgili görsel sonucu

Hande Bermek: ”Kadınlık Gururumu Ayaklar Altına Aldı”

Sabah haberin yaptığı özel habere göre Hande Bermek; “Eski eşimle ilgili çıkan haberler sonrası avukatıma bir metin attım. Fakat benimkini değil, mevcut durumumu daha zora sokan, kadınlık gururumu ayaklar altına alınan metni basınla paylaştı” ifadelerini kullandı.

hande bermek avukatıAslı Çelik ile ilgili görsel sonucu

Aslı Çelik: ”Gerçek Dışı Ve Hukuki Mesnetten Yoksundur”

Avukat Aslı Çelik ise şnları söyledi;  “İlgili kişiye karşı üstlendiğim hukuki yardımları eksiksiz yerine getirdim. Nitekim bana karşı açılan tazminat davası da lehime sonuçlandı. Benden sonra çalıştığı avukatları da azletmesi sebebiyle sorunun tarafımdan kaynaklanmadığı açıktır. Bana yöneltilen tüm iddialar gerçek dışı ve hukuki mesnetten yoksundur.”

Avukat Aslı Çelik Hakkında İnceleme Başlatıldı!

Cumhuriyet Savcılığı, Hande Bermek’in şikayeti sonrası avukatı Aslı Çelik hakkında inceleme başlatılmasına karar verdi. Aslı Çelik hakkında ön inceleme raporu düzenlendi. İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Aslı Çelil hakkında, görevi kötüye kullanmak iddiası hakkında soruşturma izni de istendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler