Ana SayfaÜnlülerÖz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu ve Hande Bermek, boşanmaya rağmen birlikte...

İlgili Postlar

Öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu ve Hande Bermek, boşanmaya rağmen birlikte yaşamaya devam ediyor!

Geçtiğimiz yaz aylarında öz yeğeni Burcu Başoğlu ile tekneden ilişki yaşayan Murat Başoğlu, skandalın oraya çıkmasının ardından eşi Hande Bermek ile boşanmıştı. Ancak, çift hala daha birlikte yaşıyor. Murat Başoğlu ve Hande Bermek’in birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı, herkes şoke oldu. Detaylar haberimizde…

Murat Başoğlu’nun Ebru Polat’ı çıldırtan paylaşımı!

Murat Başoğlu ve Hande Bermek hala birlikte yaşıyor

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’da denizin açıklarında demirlediği teknesinde öz yeğeni Burcu Başoğlu ile ilişkiye girmişti. Bu görüntülerin çıkmasının ardından skandal olay patlak vermiş, ikiliye ve özellikle de Murat Başoğlu’na tepkiler çığ gibi yağmıştı.

Murat Başoğlu kimdir?

Ayrılık sadece kağıt üstündeymiş

Skandalın ardından, Murat Başoğlu ve eşi Hande Bermek boşanmıştı. Hatta, Burcu Başoğlu da eşinden boşanmıştı. Ancak, Murat Başoğlu ve Hande Bermek’in boşanması sadece kağıt üstündeymiş.

Pes artık

Murat Başoğlu ve Hande Bermek çifti, Bodrum Gündoğan’daki denize sıfır evlerinde birlikte yaşamaya devam ediyorlar. Tepkilerden korktukları için etrafına duvar ördürdükleri evlerinde mutlu mesut yaşamaya devam ettikleri görüntülenen çift, ‘Pes artık’ şeklinde tepkiler aldı. Murat Başoğlu ve Hande Bermek çifti, skandala ve boşanmalarına rağmen hiçbir şey olmamış gibi birlikte yaşamaya devam ediyorlar.

Keyifleri yerinde

Murat Başoğlu’nun, Hande Bermek’i sık sık öpücüklere boğduğu dikkat çekerken, ikilinin keyfinin oldukça yerinde olduğu dikkat çekti. Hatta, hande Bermek denizin keyfini çıkardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler