Ana SayfaÜnlülerPial Hüseyin Türkmen Yıla Evlilik Teklifi ile Başladı

İlgili Postlar

Pial Hüseyin Türkmen Yıla Evlilik Teklifi ile Başladı

Yeni yılda düğün organizasyonlarının gözdesi Evlilik Teklifi şarkısı ile Pial Hüseyin Türkmen oldu. Pial Hüseyin Türkmen Yıla Evlilik Teklifi ile Başladı

2020 yılının “Evlilik Teklifi” şarkısı ile dikkat çeken isimlerinden olan Pial Hüseyin Türkmen, başarılı bir çıkış yaptı.

Pial Hüseyin Türkmen Kimdir?

Pial Hüseyin Türkmen Yıla Evlilik Teklifi ile Başladı

2020 yılının konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Pial Hüseyin Türkmen, yeni çıkardığı “Evlilik Teklifi” şarkısı ile düğün organizasyonlarının gözdesi oldu. Ayrıca sadece düğün organizasyonları ile sınırlı kalmayan Türkmen, TikTok kullanıcılarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Şarkıcı Pial Hüseyin Türkmen, yeni açmış olduğu YouTube kanalından yaptığı yayın ile binlerce kez izlendi ve şarkıyı bir kapak fotoğrafı ile paylaştığını söyledi. Yeni şarkısı için romantik bir klip çekeceğini söyleyen Türkmen, bu şekilde daha da çok kitleye ulaşacağını ve başarılı bir sonuç alacağına inandığını söyledi. Pial Hüseyin Türkmen bundan sonra yapmış olduğu eserleri sadece kendi kanalında paylaşacağını ve çalışmalarını kendi etiketi ile yayınlayacağını sevenleri ile paylaşmış oldu.

Pial Hüseyin Türkmen Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler