Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisinin 120. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin 120. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın yayınlanan son bölümünde; Züleyha, Şermin ile Betül’ü konaktan attırır. Şermin, bir açıklama yapıp Züleyha’yı suçlar. Züleyha, Betül’ün kendisini dolandırdığını belgelerle açıklamak zorunda kalır. Hakan Gümüşoğlu’nun ölüm haberi gelir. Züleyha, İzmir’e cenazeye gider. Gece odasına maskeli biri gelip, ona bedelini ödeyeceğini söyler. Züleyha’yı kim öldürmek istiyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 120. bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Perşembe Dizileri 2021

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin 120. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yeni bölümüyle bu hafta ekrana gelemeyecek. Dizi, yılbaşı dolayısıyla yayınına ara verdi. Kanal, net bir açıklama yapmadı ancak dizi, 120. yeni bölümüyle 13 ocak 2022 perşembe günü ekrana gelmesi bekleniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 119. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret, Betül’ün yanına gidip ona nişanı attığını söyler. Şermin, Fikret’in neden nişanı atmak istediğini öğrenmek ister. Ancak Fikret, ondan bunu kızına sormasını ister. Züleyha, Şermin’in kapısını çalar ve önce Betül’e kendisini dolandırdığını bildiğini söyler. Sonra onlardan iki saat içinde konağını terk etmelerini ister.

Betül, Abdulkadir’in yanına gidip ona durumu anlatır. Ondan konağı almasını ister. Yüz elli bin lira karşılığında Abdulkadir konağı almayı kabul eder. Mehmet, Savcı’yı yumruklayıp kendisini hapse attırır. Orada Mahmut’u bulup onun Züleyha’yı vurmadığını bildiğini, bunu yapanın ismini kendisine vermesini ister.

Abdulkadir durumu anlayıp Mahmut’a zehir verdirir. Mahmut, tam Mehmet’e gerçekleri anlatacağı sırada fenalaşıp ölür. Zehirlendiği anlaşılan Mahmut’un, kendisi yüzünden öldürüldüğünü anlayan Mehmet, cezaevi müdüründen bu olayın peşini bırakmamasını ister.

Gidip savcıdan da özür diler. Züleyha, Şermin’in eşyalarını kapıya attırıp evin kilidini değiştirir. Betül, annesiyle bir gecekonduya yerleşir. Bunu madur görünmek için yapar. Gazeteciler olayın peşini bırakmıaz. Şermin, gazeteye bir röportaj verip Züleyha’yı servet hırsızı olarak tanıtır.

Züleyha, gazetecileri çağırıp Betül’ün kendisinin şirketini Demir’in verdiği vekaletle nasıl dolandırdığını belgelerle ispatlar. Bu haberinde hemen yayınlanmasını ister. Züleyha, Hakan Gümüşoğlu’nun kız kardeşinin öldüğü haberini alır. Fikret’le konuşup cenazeye gitmek istediğini söyler.

Mehmet’e bir not bırakıp Fikret’le İzmir’e gider. Mehmet, kız kardeşinin cenazesini uzaktan izlemek zorunda kalır. Cenazeden sonra Fikret ile Züleyha, bir otele yerleşir. Gece maskeli biri Züleyha’nın odasına girer. Onun ağzını kapatıp bedelini ödeyeceğini söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha’yı Kim Öldürmek İstiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler