Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 97. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha'nın Bindiği Uçak Düşüyor...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 97. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın Bindiği Uçak Düşüyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 97. yeni bölümüyle 20 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha, Fikret’i bulur. Ancak teyzesi onu kaçırır. Fikret, verdiği ifadeyle Demir’i hapishaneden kurtarır. Müjgan, Ümit’in Fikret’le de ilişkisi olduğunu öğrenince gidip Züleyha’yı uyarır. Ona Ümit’in yuvasını dağıtmasına izin vermemesini ister. Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha’nın bindiği uçak düşüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha’nın Bindiği Uçak Düşüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm 1. fragmanında; Adana’dan İstanbul’a giden, bir yolcu uçağının düştüğü haberi geliyor. Demir, büyük bir telaşla çocuklarını bulmaya çalışıyor. Züleyha, Demir’i terk edip gitti mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1393672220564725761

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 96. BÖLÜM ÖZETİ!

Ümit, kendisine gelince ifade verir. İfadesinde, kendisini merdivenlerden itenin Demir olduğunu söyler. Demir, ölüme teşebbüs suçundan hapse atılır. Züleyha, Demir’in bunu yapmadığını, Fikret’in yaptığını düşünür.

Fikret’in kaldığı oteli öğrenen Züleyha, oraya gidip Fikret’i aldırır. Onu konuşturmak için elini kolunu bağlatır. Fikret’e silahını çekip, gerçekleri söylemesini ister. İplerinden kurtulan Fikret, Züleyha’nın elindeki silahı alıp oradan kaçar. Lütfiye, Fikret’i bulmak için Mersin’e gider.

Onu yolda görüp arabasına alır. Ondan Almanya’ya gitmesini ister. Olanları duyan Fikret, Ümit’i Demir’in itmediğini kendisinin düştüğünü söyler. Teyzesiyle birlikte Çukurova’ya dönüp karakolda ifade verir. Demir, Fikret’in verdiği ifade sayesinde kurtulur.

Çiftliği, soyguncular basar. Ne kadar mücevher ve para varsa alırlar. Sevda, silahını alıp adama doğrultur. O sırada Adnan, dışarı çıkar. Adam Adnan’ı rehin alıp oradan kaçmaya çalışır. Züleyha, son anda çiftliğe yetişir ve adamı vurup öldürür. Sevda ile Züleyha, soyguncunun cesedini alıp gömerler.

Daha sonra ahırda kitli olan çalışanları çıkarır. Züleyha, jandarmalara Fikret’in yaptığını düşündüğünü söyler. Demir, serbest kalıp çiftliğe dönünce oda, olanları Fikret’in yaptığını düşünür. Onu bulmak için yola çıkar. Müjgan Lütfiye’den, Fikret ile Ümit’in sevgili olduğunu öğrenir.

Önce Ümit’in yanına gidip ona, aşağılık bir kadın olduğunu söyler. Daha sonra Züleyha’yı arayıp buluşmak istediğini söyler. Züleyha, Müjgan’la buluşur. Müjgan ona, Ümit’in onun yuvasını yıkmasına müsaade etmemesini söyler. Züleyha, Müjgan’ın söylediklerine inanmaz.

Müjgan, Demir ile Ümit’in fotoğrafını Züleyha’ya göstermek zorunda kalıyor. Züleyha, fotoğrafı görünce şok oluyor. Demir’in ihanetini öğrenen Züleyha, ondan ayrılacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler