Ana SayfaDizilerBir Deli Rüzgar Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

İlgili Postlar

Bir Deli Rüzgar Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Yeni Sezon yaklaşırken, Tv’de yeni diziler yerini almaya başladı. Yeni sezon yapımlarından Bir Deli Rüzgar, cumartesi günleri dizi severlerle buluşacak. Bir Deli Rüzgar’ın başrollerini Vatanım Sensin ile yıldızı parlayan Pınar Deniz’in yanı sıra son dönemlerin bir diğer popüler ismi Berk Canpolat üstleniyor…

Bir Deli Rüzgar…

Tanıtımları ekranlarda dönen Bir Deli Rüzgar dizisinin Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu Volkan Gürses’in kaleme aldığı Bir Deli Rüzgar’ın başrollerini Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu paylaşıyor. Çekimleri devam edem dizide; Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Eda Özel, Meriç Özkaya, Kuzey Dönmez ve Naz Sayıner gibi birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Bir Deli Rüzgar Dizi Konusu!

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistliğe ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise çok farklıdır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir. Muhteşem bir dizi, izleyiciyi bekliyor…

Bir Deli Rüzgar Oyuncu Kadrosu!

Hatice Aslan: (Melika Candan)

Hatice Aslan, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan 1983’de mezun oldu. Aynı sene Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır.

Hatice Aslan Kimdir?

Pınar Deniz: (Gökçe Yücel)

10 Kasım 1993 yılında İstanbul’da doğan Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Sil Baştan adlı dizisinde gerçekleştirdi.

Pınar Deniz Kimdir?

Berk Cankat: (UĞUR)

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nden mezun olan Berk Cankat, oyunculuğa 1999 yılında oynadığı “Ay Işığı’nda Şamata” isimli tiyatro oyunuyla başarılı şekilde başlamıştır.

Berk Cankat Kimdir?

Almila Ada: (Melike Candan)

1994 yılında İstanbul’da doğan Almila Ada, eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde tamamlamıştır. Londra’da yüksek lisans yapmıştır. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmiştir.

Almila Ada Kimdir?

Kanbolat Görkem Arslan: (Reşat Batur)

4 Kasım 1980 tarihinde Düzce’de doğan Kanbolat Görkem Arslan, oyunculuk eğitimine 1997 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Atolyesinde başlamıştır.

Kanbolat Görkem Arslan Kimdir?

Erdem Kaynarca: 

1992 İstanbul doğumlu olan Erdem Kaynarca Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Tiyatro ve reklam filmlerinde rol alan oyuncu ekranlarda tanınmaya başlamıştır.

Erdem Kaynarca Kimdir?

Mustafa Uğurlu: (Cenap Tunç)

25 Kasım 1955’te Karaman’da doğan Mustafa Uğurlu; İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamlamıştır. Oyuncu Ahmet Uğurlu’nun abisidir.

Mustafa Uğurlu Kimdir?

Taner Turan: ( Ahmet Batur)

17 Aralık 1969 yılında Erzurum’da doğan Taner Turan, ilkokul ve ortaokul eğitimini İzmit’te tamamladı.

 

Taner Turan Kimdir?

Fulden Akyürek: ( Sevim Soylu)

1980 yılında İstanbul’ da doğan Fulden Akyürek, ilkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’ da okudu. Küçük yaşlarda başlayan oyunculuk hevesi 17 yaşında tiyatroya adım atarak hayata geçirdi.

 

Fulden Akyürek Kimdir?

Pelin Uluksar: ( Melis rengin)

20 Nisan 1994’de İstanbul’da doğan Pelin Uluksar bale ve resim dersleri ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda şan eğitimi, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro ve diksiyon eğitimleri aldı.

Pelin Uluksar Kimdir?

Ferit Kaya: ( Kemancı Ali)

1984 Diyarbakır doğumlu Ferit Kaya, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunudur, 2006 yılından bu yana birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır.

Ferit Kaya Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler