Ana SayfaDedikoduBige Önal: Lütfen Bir Daha Sormayın

İlgili Postlar

Bige Önal: Lütfen Bir Daha Sormayın

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli çiftinin bir süre önce ayrıldığı söylenmiş ancak kısa süre sonra çiftin yeniden bir araya geldiği aktarılmıştı. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Bige Önal “Lütfen bir daha sormayın” diyerek soruları soruları yanıtlamadı. İşte detaylar;

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Barıştı Mı?

Popüler bir gazetenin iddiasına göre, İynemli ve Önal ayrılığa fazla dayanamadı. Geçtiğimiz hafta yeniden mesajlaşmaya başlayan çift yelkenleri suya indirdi.

Bige Önal’dan gelen mesajlarla yumuşadığı söylenen İynemli’nin kendisi gibi oyuncu olan 31 yaşındaki güzele, “Yeni yaşıma sensiz girmek istemiyorum” dediği iddia ediliyor. İlişkilerine bir şans daha vermeye karar veren ikilinin Çanakkale’ye gittikleri de kulislerde dolanan fısıltılar arasında.

Assos yakınlarında bir taş ev kiralayan sevgililer, hem barışmalarını hem de Aras Bulut İynemli’nin 36’ncı doğum gününü kutladı.

Bige Önal Kimdir?

Bige Önal ve Aras Bulut İynemli’den Mesaj

Ayrılık haberiyle hayranlarını üzen Bige Önal ve Aras Bulut İynemli çiftinin ilişkilerine ikinci bir şans verdiği ortaya kesinleşti. Birlikte tatile çıktıkları iddia edilen çift, Assos tatilinden yaptıkları paylaşımlarla “aşka devam” dedi.

Bir süredir gözlerden uzak olan yakışıklı oyuncu, yeni yaşına yanında giren Bige Önal’la sonunda eski mutlu günlerine geri döndü. Çanakkale Assos’ta gözlerden uzak bir tatil yaparak biraz yalnız kalmayı tercih eden çift bugün sevindiren açıklamayı yaptı. İynemli, Instagram hesabından paylaşım yaparak, doğum günü kutlamaları için sevenlerine teşekkür etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler