Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz Feyza Aktan'dan Dayak Yedi!

İlgili Postlar

Özcan Deniz Feyza Aktan’dan Dayak Yedi!

Son dönemlerde eski eşini dövdüğü iddialarıyla gündemde olan Özcan Deniz Feyza Aktan’dan dayak yedi. İşte detaylar;

Özcan Deniz İddiaları Reddetti

Şiddet iddialarını reddeden Özcan Deniz mahkemede şu savunmayı yaptı;

“Müştekiyle velayet sürecinde olduğumuz için bu iddiaları öne sürdüğünü düşünüyorum. Şu an velayet davamız devam ediyor. Velayet davasında beni zor duruma düşürmek için bu iddiaları sürdürmektedir. Olay günü Feyza annesiyle tartıştı. Hatta annesine tencere, tava fırlattı. Ben de annesini korudum. Herhangi bir darp girişiminde bulunmadım. Hastane raporunun da nasıl alındığı belli değildir. Türkiye’ye dönüldükten bir gün sonra alınmıştır. Şaibelidir. Feyza, sinirlendiğinde kendine zarar veren biridir. Muhtemelen bu rapor da kendisine zarar verdikten sonra alınmış bir rapordur”

Özcan Deniz’e Feyza Aktan’ı Yaralama Suçundan Dava Açıldı

Özcan Deniz Hakim Karşısına Çıktı

Duruşmada, her iki tarafta tanık dinletmek istediklerini beyan etmesi üzerine mahkeme, dinlenilmesi istenen tanıkların bir sonraki duruşmada dinlenmesine karar vererek, duruşmayı erteleme kararı aldı.

Duruşma sonrasında Özcan Deniz mensın mensuplarının sorularını Özcan Deniz, “Zamanı geldiğinde söyleyeyim çocuklar. Şimdi ne söylesem boş, dava süreci devam ediyor çünkü” sözleriyle yanıtladı.

Özcan Deniz Kimdir?

Özcan Deniz Feyza Aktan’dan Dayak Yedi!

İddialara göre Özcan Deniz, oğlu Kuzey Deniz‘in okulundan arandı. Okul müdürü, Deniz’e oğlunun okula gelmediğini söylemesi üzerine eski eşinin evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz, oğlunun hala pijamalarla olduğunu gördü ve ikili arasında tartışma çıktı.

Özcan Deniz’in oğlu babasına gelmek istediğinde ise Feyza Aktan öfke patlaması yaşadı. Önce eski eşine tokat atan genç kadın, ardından Deniz’in kıyafetlerini parçaladığı iddia ediliyor.

Evden çıkarak kendisine gelmek isteyen oğlunu ise kolundan tutarak çektiği sırada yine iddiaya göre küçük çocuk kafasını kapıya çarptı. Bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olan Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile tartıştıklarını kendisini darp ettiğini ve ablası Eda Aktan’ın da kendisine hakaret ettiğini belirttiği söyleniyor. Bu iddialar üzerine gözler Özcan Deniz ve Feyza Aktan’dan gelecek açıklamaya çevrildi ancak konuyla ilgili iki taraftan da henüz bir açıklama gelmiş değil.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler