Ana SayfaDedikoduBıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman'ın sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Bıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman’ın sağlık durumu nasıl?

Bıçaklı Saldırıya uğrayarak üç yerinden bıçaklanan ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman’ın sağlık durumu nasıl? Aleyna Tilki’yle çıkardıkları Cevapsız Çınlama ile milyonların gönlünü çalan Karaduman’ın tedavisi devam ediyor. Emrah Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin detaylar haberimizde…

Ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman, Eskişehir’de Aleyna Tilki’nin bir hayranı tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Karaduman, üç yerinden bıçaklandı. Hemen hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Emrah Karaduman’ın genel durumunun iyiye gittiği ve bugün yapılacak kontrollerinin ardından yoğun bakımdan çıkabileceği öğrenildi.

Önceki gece bir gece kulübünde sahne almak için  Eskişehir’e giden ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman, şpförü Volkan K. ile kaldıkları otelin önünde Aleyna Tilki’nin hayranı olduğu söylenen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Emrah Karaduman ve şoförünün tedavileri devam ediyor.

Bıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman, hastaneye sırtında 3 santimetre, göğsünde 3 santimetre ve karın bölgesinde 10 santimetre bıçak darbeleri ile getirilmişti. Karaduman’ın tedaviye olumlu cavep verdiğini ve sağlık durumunun iyiye doğru gittiğini ifade ederek tedaviye ilişkin bilgi veren ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Erkasap, Bugün yapılacak kontrollerinin ardından yoğun bakımdan çıkma ihtimalinin olduğunu ifade ederek, 2-3 gün içerisinde servise almayı planladıklarını belirtti.

Emrah Karaduman’ın şoförü Volkan K.’nin tedavisinin ise serviste devam ettiği ve 2-3 gün içerisinde taburcu edilebileceği belirtildi.

Olayı öğrenir öğrenmez Eskişehir’e giden ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Emrah Karaduman’ın sevenlerine sosyal medya üzerinden sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapıyor. Emrah Karaduman ile ilgili bir paylaşımda bulunan Aleyna Tilki, paylaşımına “Küçük gözlüm yol gösterenim. Çok şükür iyi, daha da iyi olucak. Biz daha dünyaları gezicez dünyalara şarkı yapıcaz” notunu yazdı.

Aleyna Tilki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler