Ana SayfaDedikoduMurat Boz, sevgilisi Aslı Enver'in öpüşme sahnesi hakkında konuştu

İlgili Postlar

Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver’in öpüşme sahnesi hakkında konuştu

Özcan Deniz ile rol aldığı İstanbullu Gelin isimli dizide olan öpüşme sahnesi ile magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver’in sevgilisi Murat Boz, öpüşme sahnesi hakkında konuştu. Bu sahneyi kıskanacağı şeklinde yorumlar yapılan Boz, “Oyunculuğuyla gurur duyuyorum. Buradaki oyunculuğu son nokta.” diye konuşarak sevgilisini desteklediğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan İstanbullu Gelin isimli yeni dizde rol alan ve dizinin ikinci bölümünde başrolü paylaştığı Özcan Deniz ile öpüşme sahnesi olan güzel oyuncu Aslı Enver, oyunculuk performansı ile göz doldurdu.

Aslı Enver’in öpüşme sahnesi, bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Murat Boz’un kıskanacağı şeklinde yorumlar yapılmasına neden olmuştu. Ancak, Murat Boz tahminlerin aksine sevgilisi Aslı Enver’e destek oldu.

Nişantaşı’nda basın mensuplarının rastladığı Murat Boz, konu ile ilgili ayaküstü bir açıklama yaparak “Ona bakarsanız benim de filmlerde öpüşme sahnelerim oluyor. O çok başka bir şey. Bu, Aslı’nın mesleğinin bir parçası. Bunları kafaya takarsak işin içinden çıkamayız. Aslı’nın oyunculuğuyla gurur duyuyorum. Bir önceki dizisini de seyretmiştim ama buradaki oyunculuğu son nokta.” diye konuştu. Ünlü şarkıcı Boz, bu sözleri ile sevgilisi Aslı Enver’i oyunculuk kariyerinde desteklediğini gözler önüne sermiş oldu.

Güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver, bir yıldan fazla bir süredir ünlü şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşıyor. Çift, ünlüler dünyasının en gözde çiftleri arasında.

Aslı Enver kimdir?

Murat Boz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler