Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya Türk şarkıcılar için: "Hepsi sahte"

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Türk şarkıcılar için: “Hepsi sahte”

Deniz Akkaya, Youtube’da 200 milyondan fazla tık alan Aleyna Tilki, Gülşen gibi şarkıcılar hakkında çıkan tartışmalara dahil oldu. Akkaya, bu tıklanma sayılarının sahte hesaplarla elde edildiğini iddia etti. İşte detaylar…

Türk şarkıcıların son zamanlarda Youtube’daki yüksek tıklanma sayıları elde etmesi tartışma yarattı. Sanat camiasında tartışma konusu haline gelen tıklanma rakamları hakkında Deniz Akkaya’da konuştu.

Yıllarını müzik sektörüne adamış sanatçıların dahi elde edemediği tıklanma rakamlarına ulaşan genç şarkıcılar tartışma yarattı. Aleyna Tilki’nin şarkısı 200 milyon, Ece Seçkin’in şarkısı 100 milyon tık sayısını geçmişken, Megastar Tarkan’ın son albümü 5 milyon civarı tıklanmış olması tartışmaları ateşlendirdi.

Duymayan Kalmasın isimli magazin programından ayrılarak Youtube’da yayın hayatına devam eden Deniz Akkaya da tıklanma sayısı tartışmalarına dahil oldu. Deniz Akkaya, “Justin Bieber 50 milyon tıklanıyor, yurdumun sanatçısı 200 milyon tık alıyorsa bunda bir tuhaflık vardır tabii. Sahte tıklanmaların sonunun geleceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Son olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafı hakkında escort yorumu yapılması le gündeme gelen Deniz Akkaya, konu ile ilgili “Onlar troll (sahte) hesaplar. Onlar bir akım. Kıskandıkları için sayfayı sildirebilmek amacıyla, çok fazla sayıda kişiyi devreye sokup hesabı şikayet ettiriyorlar. Bunların hepsi sanal kavga.” diye açıklama yaptı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumculuk yapan ve geçtiğimiz haftalarda görevini bırakan Deniz Akkaya, Youtube’de üç video yayınladı.

Deniz Akkaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler