Ana SayfaDizilerSurvivor Sabriye, Çılgın Sedat'a: "Çok mu etek giymek istiyorsun?"

İlgili Postlar

Survivor Sabriye, Çılgın Sedat’a: “Çok mu etek giymek istiyorsun?”

Survivor’da sular yine durulmadı. Her an yeni bir aksiyon ile gündeme gelen Survivor’da, Sabriye ve Çılgın Sedat birbirine girdi. Oyun sırasında Sedat’ın kendisine kızmasına karşılık veren Sabriye, “Nedir senin bayanlarla derdin çok mu etek giymek istiyorsun?” diye çıkıştı. Çılgın Sedat, Sabriye’nin bu sözleri karşısında şoke oldu, dondu kaldı. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran rekortmen yarışma programı Survivor’da yine hareketli anlar yaşandı. Ödül oyununda kumda futbol oynayarak mücadele eden yarışmacılar Sabriye “Futbol geçmişim var.” demişti. Ancak, iyi oynayamadı. Çılgın Sedat, Sabriye’nin performansını beğenmeyince “Hani futbol biliyordun hiçbir şey bilmiyorsun sen.” diye çıkıştı.

Çılgın Sedat’ın bu sözleri karşısında sinirlenen Sabriye, “Senin bu bayanlarla derdin nedir? çok mu etek giymek istiyorsun?” sözleri ile öfkesini dile getirdi. Sabriye’nin sözleri karşısında şoke olan ve kısa bir süre donup kalan Çılgın Sedat, Sabriye’ye “Terbiyesizlik yapma” diye çıkıştı.

Bir süre sonra Sabriye ile konuşan Çılgın Sedat, “Bak kardeşim senden bir ricam var. İki tane avladım var. Sen bana en başta geldin ‘Sedat abi ben seni çocuğun için seviyorum’ dedin. Bak onlar izliyor. Bir daha bana ‘Etek, kıvırma’ gibi sözler kullanma. Şahsıma hakaret et. ‘Sen nasıl bir herifsin, kötüsün, pisliksin’ de. Senden ricam evlatlarım için bir daha öyle söyleme. Allah rızası için benim seninle kavga etme şansım yok, anladın mı? ‘Kıvırma, etek giy’ gibi laflar çok ağır Sabriye. Beni düşünmüyorsan o evlatlarım için bana bir daha o kelimeleri kullanma.” diyerek ricada bulundu.

Sabriye Şengül, Çılgın Sedat’ın bu ricasına “Bana şey yaparsan ben de sana şey yaparım. Kötü davranıyorsun. Evlatlarına saygım sonsuz ama bana kötü davranırsan ben de duramam. Bu benim zaafım. Herkesin var. Sonuçta anamız, babamız bizi izliyor.” sözleri ile yanıt verdi.

Survivor 2017’de zorlu ada şartları ve açlık ile mücadele etmenin yanı sıra oyunlarda da performans sergileyerek iyiden iyiye yorulan yarışmacıların sinirleri de iyice yıprandı.

Sabriye Şengül kimdir?

Sedat Kapurtu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler