Ana SayfaDedikoduNişan heyecanı yaşayan Burak Özçivit, ailesini havalimanında unuttu

İlgili Postlar

Nişan heyecanı yaşayan Burak Özçivit, ailesini havalimanında unuttu

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Fahriye Evcen’in Almanya’da yaşayan ailesinin evinde nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımı atan Burak Özivit, Almanya dönüşü heyecandan ailesini havalimanında unuttu.

Uzun zamandır aşk yaşayan her ikisi de ünlü birer oyuncu olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift, Fahriye Evcen’in Almanya’nın Solingen kentinde yaşayan ailesinin evinde yüzük takarak nişanlandı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, artı nişanlı bir çift olarak Türkiye’ye dönüş yaptı. Burak Özçivit, Fahriye Evcen’i istemeye, annesi, babası, kız kardeşi ve kardeşinin eşi ile birlikte gitti. Havalimanında kendilerini bekleyen basın mensuplarına nişan hakkında “Tuzlu kahveyi de içtik.” diyerek kısa bir açıklama yapan Özçivit, nişan hakkında fazla detay vermemek için hızlıca aracına binip uzaklaştı. Ancak unuttuğu çok önemli bir şey vardı.

Burak Özçivit, hızlıca havalimanından ayrılınca ailesini unuttu. Oradan uzaklaşan ünlü oyuncunun nişan töreni için kız istemeye gelen ailesi, valizler ile birlikte havalimanında kaldı.

Burak Özçivit kimdir?

Fahriye Evcen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler