Ana SayfaÜnlülerYGS’yi Kaçıran Gence Haluk Levent Destek Verecek

İlgili Postlar

YGS’yi Kaçıran Gence Haluk Levent Destek Verecek

12 Mart tarihinde yapılan YGS sınavında özellikle bir gencin sınava geç kalması sosyal medya ve ekranlarda oldukça yer bulurken genç öğrenciye Haluk Levent’in destek vereceği belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan öğrenci Mehmet Kara sınava girememesi nedeniyle bir yıl çalışmalarının boşa gittiğini ve hem bir sene kaybının hem de maddi açıdan bir yıllık masrafın kendisine çıktığını söyledi. Sınav görevlilerine yalvardığı anlar kameraya çekilerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılmıştı. Bu görüntüleri izleyen Haluk Levent’in genç için çok üzüldüğü ve ona yardım etme kararı aldığı belirtildi.

Mehmet Kara’ya 1 Yıl Destek Verilecek

Mehmet Kara’nın basına yaptığı açıklamalarda Haluk Levent’in kısa bir süre içerisinde kendisine ulaştığını ve bir yıllık süre içerisinde tüm eğitim masraflarının bir iş adamı tarafından karşılanacağını söylediğini belirtti. Mehmet Kara yaptığı bu açıklamalar ile birlikte Haluk Levent’in kendisine verdiği desteği de net bir şekilde anlatırken özellikle işadamının isminin saklı tutulması dikkat çekti. Haluk Levent tarafından arıcılığın gerçekleştirildiği bu destek, gencin bir yıllık süre boyunca yeniden iyi bir şekilde eğitim almasını sağlayacak. Gelişme bu bakımdan sosyal medya üzerinde de oldukça destek gördü.

Haluk Levent tarafından yapılan açıklamalarda herhangi bir açıklama yapılmazken özellikle adı saklı tutulan iş adamının kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Mehmet Kara geç kaldığı sınav için yeniden 1 yıl boyunca sınava hazırlanacak ve ardından önümüzdeki yıl yapılacak sınava katılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler