Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe’den Aleyna Tilki Açıklaması!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’den Aleyna Tilki Açıklaması!

Özellikle 1990’lı yılların en sevilen sanatçılarından olan ve son dönemlerde gözden uzak bir sanat hayatı yaşamaya devam eden Yıldız Tilbe gündemdeki popüler isimler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Yıldız Tilbe tarafından yapılan açıklamalarda özellikle Hadise ve Aleyna Tilki hakkında beklenmedik değerlendirmeler geldi. Yıldız Tilbe özellikle son dönemlerde hakkında çıkan iddialar ile ilgili değerlendirme yaparken albümünde Aleyna Tilki gibi isimlerin olmamasını söyleyen kişilere eleştiri yaptı.

Çok Seviyorum!

Yıldız Tilbe yaptığı açıklamada Aleyna Tilki’yi çok sevdiğini söylerken iddialara ve konuşulanlara katılmadığını belirtti. Aleyna Tilki’yi çok sevdiğini ve onu yabancı şarkıcılara benzettiğini söyleyen Yıldız Tilbe, genç yaşta başarıya ulaşan bir kişinin başarılı olmasını temenni ettiğini söyledi. Özellikle Türkiye’de bu alanda en çok sevdiği ismini Hadise olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, Hadise sonrasında yeni beğendiği ismin artık Aleyna Tilki olduğunu söyledi.

Tilbe tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında gündemdeki Tim iddialarda asılsız bir şekilde kalırken özellikle Tilbe’nin yeni starlara karşı sert açıklamalar yapması bekleniyordu fakat Aleyna Tilki ve Hadise hakkında oldukça övgü dolu sözler söyledi. Yıldız Tilbe tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında pek çok sosyal medya hesabı üzerinden başarılı şarkıcı hakkında olumlu yorumlar yapılırken özellikle Hadise ve Aleyna Tilki hayranları da Tilbe için destek veren mesajlar gönderdi.

Başarılı şarkıcı hem Aleyna Tilki’nin hem de Hadise’nin çok farklı bir tarzı olduğunu söylerken bu tarzının kendisinden çok uzakta olmasına rağmen çok sevdiğini ve 2 ismin de başarılı olmasını temenni ettiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler