Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy Evlenmek İstiyor!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Evlenmek İstiyor!

Güzelliği ile oldukça beğenilen ve her zaman televizyonun aranan yüzlerinden olan Burcu Esmersoy evlilik konusunda oldukça iddialı konuştu. Bugüne kadar aşk hayatı ile ilgili net açıklamalar yapmaktan kaçınan Burcu Esmersoy geçtiğimiz akşam Doğa Rutkay’ın sunduğu programın konuğu oldu. Ekranlara gelen yeni bölümde aşk hayatı ve iş hayatı hakkında önemli açıklamalar yapan Burcu Esmersoy, özellikle bir yıl içerisinde evlenmek ve anne olmak istediğini söyledi.

Evlenecek Aday Yok!

Burcu Esmersoy tarafından yapılan bu açıklamalar özellikle güzel yıldızı seven kişiler tarafından ilgiyle karşılansa da henüz bir ilişkisinin olmadığını söyleyen Burcu Esmersoy, bu konuda oldukça şaşkınlık yarattı. Bir ilişkisi olmamasına karşın evlenmek isteyen Burcu Esmersoy’un bu konuda bazı isimlere mesaj gönderdiği de konuşulan konular arasında yer aldı. İdealindeki eş adayı ile ilgili açıklamalarda yapan Burcu Esmersoy ayrılık korkusu yaşamadan kendini tamamen teslim edebileceği birisini aradığını söyledi.

Uzun yıllar boyunca evlenecek kişi ile aynı yastığa baş koymak İstediğini söyleyen Esmersoy, boşanmanın hiçbir zaman söz konusu olmadığı ve gündeme gelmediği bir evlilik istediğini söyledi. Yaptı bu açıklamalar sonrasında pek çok kişinin de dikkatini çeken Burcu Esmersoy’un özellikle bugüne kadar istediği bir şekilde ilişki yaşayamadığı da ortaya çıktı.

Güzel yıldızın güzelliğine rağmen istediği bir ilişki yaşamamış olması oldukça dikkat çekerken, mevcut durumun hayatın akışına bıraktığını ve artık hayatın kendine getirecek sürprizlere karşı beklemeye başladığını söyledi. Burcu Esmersoy tarafından yapılan bu açıklamalar sosyal medyada da dikkat çekerken ünlü ismin kimlerle aşk yaşayacağı, evlenip evlenemeyeceği merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler