Ana SayfaÜnlülerBeyaz Şimdide Reklamcı Oldu Senaryo Yazdı!

İlgili Postlar

Beyaz Şimdide Reklamcı Oldu Senaryo Yazdı!

“Kanal D” ekranlarında senelerce “Beyaz Show” programını sunan Beyazıt Öztürk’ün programı geçtiğimiz sene kanalın yeni kararı doğrultusunda ekranlardan kaldırılmıştı. Yeni proje fikirlerini değerlendirmek için proje fikirleri üretmeye başlayan ünlü sunucu Beyaz şimdi de reklamcı oldu senaryo yazdı! İşte Beyazıt Öztürk’ün ses getiren reklam senaryosu;

Talk Show’u Sonlandırma Kararı Aldı

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk yaklaşık olarak çeyrek asırdır “Kanal D” ekranlarında sunduğu “Beyaz Show” programını geçtiğimiz sene sonlandırdı. Seyircisini oldukça üzen bu haberin ardından Beyazıt Öztürk yakında yeni projelerinin olacağının haberlerini vererek sevenleriyle bir şekilde buluşmanın yolunu buldu.

Beyazıt Öztürk’den Hayranlarına Sürpriz!

YouTube’un Eğlenceli Kanalı

Ekranlara veda eden Beyazıt Öztürk, seyircisiyle bu defa farklı bir platformda buluştu. YouTube’da kendi formatını yayınlamaya karar veren ünlü sunucu, ince mizahı ve ince eleştirileriyle kendisine ait olan bir formatla YouTube dünyasına giriş yaparak büyük yankı uyandırdı.

Beyaz Şimdide Reklamcı Oldu Senaryo Yazdı!

Geçtiğimiz sene YouTube’da içerik üretmeye başlayan Beyazıt Öztürk, bu kez “Pepsi” reklamları için kolları sıvadı. “Hepsi bir yana Pepsi bir yana” sloganıyla tadım testlerini başlatan ünlü markanın reklamları için içerikler üretmeye başlayan Beyazıt Öztürk, marka için yazmış olduğu reklam senaryosunu dijital platformlar üzerinden yayınlamaya başladı bile. Leo Messi ile olan eğlenceli reklamların yanı sıra, YouTube’da “Beyaz & Laftan Anlamayan Devekuşu”, “Dünyanın Kaderi Beyaz’ın Elinde” ve “Beyaz Messi’ye Karşı” reklamlarıyla izleyenlerle buluşan Beyazıt Öztürk’ün reklam senaryoları sevenleri tarafından çok beğenildi.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler