Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'nin Bavul Krizi

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Bavul Krizi

Uzun bir süredir müzik severlerden uzak olan İrem Derici, geçtiğimiz ay “Mest Of” adını verdiği 80 ve 90’ların en güzel parçalarının bulunduğu bir albümle muhteşem bir dönüş yapmıştı. Yeni albümüyle büyük ilgi gören Derici, bir organizasyon için geçtiğimiz gün Alaçatı’ya gitti. Ancak dönüş yolunda sıkıntı yaşayan İrem Derici’nin bavul krizi, herkesi şaşkına çevirdi.

Sağlığına Yeniden Kavuştu

Bildiğiniz üzere sevilen şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz senenin ortalarına doğru ciddi bir sağlık sorunu ile mücadele etmişti. Bir anda aşırı kilo veren Derici’nin anoreksiya hastalığına yakalanmasına az kalmış ve vücudu bağışıklık sistemini kaybettiği için sorunlar yaşamaya başlamıştı. Sağlık sorunlarından dolayı birkaç kez hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı doktor kontrolünde yeniden kilo alarak sağlığına kavuştu.

İrem Derici Açıkladı! Neden Popçu Oldu!

“Acemi Balık” Milyonlara Ulaştı

Nalan’ın şarksını kendine has bir şekilde yorumlayan İrem Derici, eski şarkılara yeniden can verme projesi olan Mest Of”la büyük bir başarı elde etti. Albümün ilk klip parçası olarak seçilen “Acemi Balık” YouTube’da 12 milyon izlenmeyi geçti.

İrem Derici’nin Bavul Krizi

İrem Derici, geçtiğimiz gün modacı Cihan Nacar’ın yeni kreasyonunu tanıttığı bir defileye katıldı. Alaçatı’da bir gece mekanında düzenlenen defilede podyuma çıkan İrem Derici, zarafeti ve güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine topladı. Dönüş yolunda ise tahlisiz bir olayla karşılaştı. Havaalanına geldiğinde bavulunun yanında olmadığını fark eden Derici, bavulun otelde kaldığını hatırlayınca çok sinirlendi.

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler