Ana SayfaDedikoduBeşiktaş'ın Çapkın Kalecisi Loris Karius, Gözüne Bu Kez De Stil Danışmanı Ece...

İlgili Postlar

Beşiktaş’ın Çapkın Kalecisi Loris Karius, Gözüne Bu Kez De Stil Danışmanı Ece Sükan’ı Kestirdi!

Beşiktaş’a transfer edildiği günden beri çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Alman kaleci Loris Karius, bu defa da gözüne stilist Ece Sükan’ı kestirdi. Karius’un, stil danışmanı olmasını istediği Sükan’dan ret cevabı geldiği öne sürüldü.

 

Siyah-beyazlı takıma transfer edildiği günden beri özel hayatı ve yakışıklılığıyla magazin gündemiden düşmeyen Loris Karius hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Ece Sükan Kimdir?

MEKANDA GÖRÜP HAYRAN KALDI

Beşiktaş’ın Alman kalecisi Loris Karius, geçtiğimiz hafta bir mekanda görünce hayran kaldığı Ece Sükan‘a “Stil danışmanım olur musun?” teklifi yaptığı, fakat olumsuz yanıt geldiği iddia edildi.

HAYRAN KALDI, TANIŞMAK İSTEDİ

Takvim Gazetesi’nin haberine göre; sosyal medyadan Türk güzellere mesaj attığı haberleriyle de adından sıkça söz ettiren 25 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz hafa gittiği Soho House’da Ece Sükan’ı gördü. 41 yaşındaki stil danışmanı, model ve oyuncuya hayran kalan Alman kalecinin, Sükan’la tanışmak istediği ve stil danışmanlığı teklif ettiği ileri sürüldü.

”STİLİM KONUSUNDA BANA YARDIMCI OLUR MUSUN?” TEKLİFİNDE BULUNDU

Devreye yanındaki menajerini sokan Karius, Ümit Benan’dan ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan Ece Sükan hakkında detaylı bilgiler edindi. Sükan’ın stil danışmanlı yaptığını öğrenen Beşiktaşlı kaleci, menajeri aracılığıyla ünlü stiliste “Stilim konusunda bana yardımcı olabilir misin?” teklifinde götürdü. Sükan’dan beraber çalışma anlamında olumsuz cevap alan yakışıklı file bekçisinin,yabancı menajeri aracılığıyla Ece Sükan’a mesajlar göndermeyi devam ettirdiği iddia edildi.

Beşiktaş’ın Yeni Kalecisi Loris Karius, Hangi Ünlü Oyuncuya Benziyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler