Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel 'den Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Bergüzar Korel ‘den Yeni Paylaşım

Bir süredir ailesi ile birlikte Bodrum’da tatil yapan Bergüzar Korel şu sıralar Dalaman’da tatiline devam ediyor. Korel devam eden tatilinden yeni paylaşım yaptı. Detaylar haberimizin devamında….

Bergüzar Korel’in Çocuğunun Cinsiyeti Belli Oldu

Yeni Paylaşım!

Bir süredir ailesi ile birlikte Bodrum’da tatil yapan Bergüzar Korel şu sıralar Dalaman’da tatiline devam ediyor. 38 yaşında ve üçüncü çocuğuna hamile olan güzel oyuncu, tatil pozlarını, “Bir süre evim burası…” notuyla yayınladı. Oyuncunun paylaşımları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

İsyan Etti

Şu sıralar ailesi ile tatilde olan Bergüzar Korel gizlice fotoğraflarını çekenlere karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Korel; “Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur.” dedi.

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel gizlice fotoğrafını çekenlere seslendi. 2009 yılında hayatını birleştirdiği Halit Ergenç ve 2 oğlu ile birlikte Bodrum’da tatil yapan oyuncu üçüncü kez anne olmaya hazırlanıyor. Tatilde gizlice fotoğraflarının çekilmesine şu sözlerle isyan etti;

“Biz şu an tatildeyiz. Bu videoyu izleyenlerden ya da normal hayatta bizimle karşılaşanlardan küçük bir ricam var. Bazen uzaktan fotoğrafımızı ya da videomuzu çekiyorsunuz, çocuklarımızın videosunu çekiyorsunuz. Bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Zaten yanıma gelip, birlikte fotoğraf çektirsek daha bir anlamı, hatırası olur. Hem de ben uzaktan gözetleniyor hissi yaşamam. Çünkü insan kendini çok kötü hissediyor. Ben insanların yüz ifadelerinden her şeyi anlayabiliyorum, dudak okuyabiliyorum. Gelin, birlikte selamlaşalım, birlikte fotoğraf çektirelim. Güzel bir hatıra kalsın… Ne dersiniz?”

“Sete Hazırkanırken Hamile Olduğumu Öğrendim……”

Sosyal medya sayfası olan Instagram ‘dan hamile kaldığını oyuncu Begüraz Korel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız ‘Kanlı Yayın’ adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim. Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık….”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler