Ana SayfaÜnlülerÖzge Özder "Minik Tırtılım Bugün Anne Dedi"

İlgili Postlar

Özge Özder “Minik Tırtılım Bugün Anne Dedi”

Müzisyen olan eşi Sinan Güleryüz ve kızı Luna ile Bodrum’da tatil yapan Özge Özder, kızı Eva Luna’nın kendisine ilk kez ‘Anne’ dediğini takipçileri ile paylaştı. Oyuncu “Benim minik tırtılım bugün ‘Anne’ dedi… Bir kelime ki dünyaları verirsin hiç düşünmeden… Senin varlığını hissettiğim günden bu yana şükretmediğim tek günüm yok minik mucizem… Ömrüm oldukça gölgen olacak o annen… Varlığına bin şükür” dedi. Detaylar haberimizin devamında….

Özge Özder Kimdir?

Mutluluğunu Takipçileri ile Paylaştı

2018 yılında Sinan Güleryüz ile hayatını birleştiren oyuncu dör ay önce kızı Eva Luna’yı kucağına almıştı. Şu sıralar ailesi ile Bodrum’da tatil yapan Özder, kızının ilk kez “Anne” dediğini takipçileri ile paylaştı.

Kızının ilk kez ‘Anne’ dediğini söyleyen oyuncu mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi. Ailece çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, gönderisine, “Benim minik tırtılım bugün ‘Anne’ dedi… Bana ‘Anne’ dedi benim ay ışığım, ay kızım… Hem de defalarca, hem de bile isteye, hem de beni çağırarak, üst üste… (Tam da bu mekanda, saat 20:00 sularında…) Bir kelime ki dünyaları verirsin hiç düşünmeden… Senin varlığını hissettiğim günden bu yana şükretmediğim tek günüm yok minik mucizem… Ömrüm oldukça gölgen olacak o annen… Varlığına bin şükür… ” notu ile paylaştı.

Hamilelik Haberini Şu Cümlelerle Paylaşmıştı

42 yaşında olan Özge Özder’den hamilelik müjdesi geldi. Oyuncu hamile olduğu haberini sosyal medyada sevenleri ile paylaştı. Özge Özder’in duygu dolu paylaşımı;

“Bazen ne diyeceğini, nasıl diyeceğini bilemiyor insan… Kelimeler yetersiz kalıyor. Hep en güzel dilekleriniz hatta istekleriniz içindeydi bizden bir bebek haberi almak. Hep ‘çoğalın’ dediniz bizi sevenler olarak. Biz aslında hep çoktuk kendimize ve hatta taştık kendi içimizde ama şimdi kısmetse daha da çoğalıyoruz işte..

Sizlerin de duaları, iyi enerjisi ve sevgisi eşliğinde geliyor kızımızın müjdeli haberi. İnanıyorum ki bizim bu zor döneme denk gelen yolculuğumuz kara kalplere inat, yine iyi kalplerinizin ve iyi dileklerinizin enerjisini kuşanıp en güzel şekilde tamamına erecek. Dilerim ki, bu zor günlerde yüce yaradan koruyup kollayacak hepimizi ve taşıdığım bu küçük canı, ve o da gözlerini sağlıkla açacak.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler