Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil "Sakın Bana Özenmeyin"

İlgili Postlar

Seren Serengil “Sakın Bana Özenmeyin”

Bir süredir ‘Dumping Sendromu’ ile mücadele eden ve geçtiğimiz haftalarda hastaneye kaldırılan Seren Serengil zor günler yaşıyor. Serengil sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi “Sakın bana özenmeyin.” Detaylar haberimizin devamında…

Kilodan Nefret Ediyorum

Bir süredir sağlık problemleri ile mücadele eden Seren Serengil sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerini şu sözlerle uyardı;

“Nasılsınız:) bizde ‘iyi’ diyelim, iyi olalım Emel hemşiremle…
Nefret ederdim kilodan, hala da ederim… Ama şu an bana deseler ki ‘yüz kilo olacaksın, eskiye dön’ koşa koşa dönerdim…
Güzellik kime şans mutluluk getirmiş
Güzel olduk da ne oldu ?
Kıymetimiz bilindi mi?
Mutlu olduk mu? Bir çirkin şansı gerçeği varsa uyaydık keşke…
Ne uğruna daha da güzel olalım isteği, kim için? değdi mi? Herkes benim gözüme güzel gözükmek için uğraşsın ben niye uğraşıyorum deyin… Sakın obez değilseniz bana özenip bu ameliyatı yaptıran çok oldu, siz özenmeyin ve asla yaptırmayın… Hadi ben işim gereği ‘kendime, dış görüntüme dikkat etmek zorundayım’ dedim rakiplerimin vücutlarını mayolu yakalanmış hallerini gördükçe onlar gibi olacağım korkusu bana bunu yaptırttı ama obez değilseniz bu durumu diyet ve sporla kolayca atlatabilirsiniz.


Güzelin düşmanı en güzeldir… ‘En güzel’ olacağım derken evdeki güzellikten de olmayın. Sağlığınız gitmesin. Bırakın sizi beğenen böyle beğensin. Beğenmiyorsa da kapıyı gösterin… Şartları zorlamayın. Hep hayırlısını isteyin kalbiniz güzel olunca Allah mutlaka karşınıza fiziğinize, güzelliğinize, ona buna bakanı değil o kalbe bakanı çıkarıyor… Hadi öperim.”

Seren Serengil kimdir?

Ameliyata Alındı

Magazin gündeminde yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Seren Serengil bir süredir dumping sendromuyla mücadele ediyordu. Serengil bugün sabah 05.30’da artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldı. Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Serom az sonra maalesef ameliyata alınıyor. Sabah 5:30 aniden gelişen ve artan ağrılar sonucu hastaneye geldik. Yapılan kontrollerden sonra geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacaktır. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacaktır. Dualarınızla bugünleri atlatacak.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler