Ana SayfaÜnlülerBeren Gökyıldız'ın Yeni Projesi Belli Oldu

İlgili Postlar

Beren Gökyıldız’ın Yeni Projesi Belli Oldu

Ekranların küçük yıldızı Beren Gökyıldız’ın yeni projesi belli oldu. Geçtiğimiz yıl ekranlarda iyi bir performans sergileyen küçük isim, ekranlarda yer almaya devam edecek.

Beren Gökyıldız Hangi Dizide Oynayacak?

Beren Gökyıldız için yapılan ilk açıklamalara göre küçük oyuncu, yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı diziye transfer olacak. Ekranların en çok sevilen dizilerinden birisi olan ve şimdiden efsane olarak kabul edilen bir yapıma, Beren Gökyıldız’ın da dahil olması şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı.

Turna Rolüyle Çok Sevilmişti

Güldüy Güldüy Show Çocuklar adlı televizyon programında yer aldıktan sonra çok sevilen ve farklı projeler için adı anılmaya başlanan yıldız oyuncu, geçtiğimiz yıl Star TV’de yayınlanan Anne dizisinde yer almıştı. Burada Turna (Melek) adlı karakteri canlandıran ve hüzünlü dizide özellikle ağlama sahneleri ile yüreklere dokunan Beren Gökyıldız, bundan sonra yeni dizisiyle ekranlarda yer almaya devam edecek.

Beren Gökyıldız Kimdir?

Dizi çekimlerine Beren Gökyıldız’ın da dahil olduğu öğrenilirken, ilk görüntü paylaşıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı diziden paylaşılan Beren Gökyıldız’lı ilk sahne şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler