Ana SayfaÜnlülerŞahan Gökbakar Hakan Hepcan Sözlerine Sert Çıktı: Zibidi

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar Hakan Hepcan Sözlerine Sert Çıktı: Zibidi

Şahan Gökbakar Hakan Hepcan tarafından paylaşılan bir mesaja sert bir şekilde yanıt verdi. Ünlü komedyen, sosyal medya fenomeni için “Zibidi” ifadesini kullandı.

Şahan Gökbakar Hakan Hepcan arasındaki bu olay, Hakan Hepcan’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile paylaştı. Galatasaray’ın yeni forvet oyuncusu, Bafetimbi Gomis için “Maymun” tanımlamasını yapan Hakan Hepcan’a tepkiler kısa sürede sosyal medyadan geldi. Bu tepkiler üzerine yaptığı hatayı fark eden ünlü isim, yorumunu silse de eleştirilerden kurtulamadı.

Şahan Gökbakar’a Destek Geldi

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile mevcut duruma değinen komedyen, Hakan Hepcan’ın yaptığı savunmayı da eleştirdi. Fenomen ismin “Yanlış anlaşıldım” gibi ifadelerinin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini söyleyen Şahan Gökbakar, alenen hakaret edildiğini dile getirdi. “Lan alenen Gomise maymun demişsin zibidi. Yanlış anlaması mı var? Siyahi futbolcuya ırkçı bir hakaret etmişsin. Çık efendi gibi özrünü dile” dedi. Şahan Gökbakar tarafından yapılan bu yorumlar, sosyal medyada pek çok kullanıcıdan da destek aldı. Bu sözler üzerine henüz Hakan Hepcan’dan herhangi bir açıklama gelmedi. Aynı zamanda bu sözler için Galatasaray Spor Kulübü’nün de harekete geçtiği ve konuyu yargıya taşımaya hazırlandığı resmi yazılı açıklama ile duyuruldu.

Bugüne kadar sosyal medya hesapları üzerinden paylaştıkları ile oldukça dikkat çeken ve takip edilen Hakan Hepcan’ın bu sözleri ona ağır bir fatura çıkaracak gibi duruyor. Tüm spor camiası ve sosyal medya kullanıcıları, farklı mesajlarla ünlü isme tepki göstermeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler