Ana SayfaÜnlülerHanife, sosyal medyadan para basıyor!

İlgili Postlar

Hanife, sosyal medyadan para basıyor!

Gelin adayı Hanife hanım koca aramaktan vazgeçti, sosyal medyadan para basmaya başladı. Hanife hanım, sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğrafı ile para kazanıyor. Detaylar haberimizde…

Ekranların en popüler izdivaç programlarından biri olan Zuhal Topal’ın izdivaç programında tanınan ve her yaptığı ile olay yaratarak tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen gelin adayı Hanife hanım, izdivaç programından ayrılmış olmasına rağmen hala daha gündemde.

İzdivaç programında aradığı eş adayını bulamayan gelin adayı Hanife hanım, artık sosyal medyada çok ünlü bir isim. Hanife hanım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adeta para basıyor.

Gelin adayı Hanife para basıyor

466 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından farklı farklı markaların ürünlerinin tanıtımını yaparak para kazanıyor. Hanife hanım, sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yaparak ünlü markaların reklamını yapıyor. Hanife hanım, kazancı ile “Para basıyor” dedirtti.

Türkiye’de gelin adayı Hanife olarak nam salmış olan Hanife hanım, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sevgilisi olduğu tahmin edilen bir erkekle birlikte fotoğrafını paylaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler