Ana SayfaÜnlülerBeren Gökyıldız: Ağlamamak zor oluyor, tutamıyorum kendimi!

İlgili Postlar

Beren Gökyıldız: Ağlamamak zor oluyor, tutamıyorum kendimi!

Küçük yaşına rağmen sergilediği oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, oyunculuk kariyeri, okul hayatı ve yeni filminde yaşadıklarına kadar her şeyi anlattı. Gökyıldız’dan çarpıcı açıklamalar haberimizde…

Bizim Hikaye 29. Bölüm Fragmanları Yayınlandı!

Beren Gökyıldız’ın oyunculuk ve okul hayatı nasıl ilerliyor?

Henüz dört yaşındayken oyunculuk kariyerine hızlı bir başlangıç yapan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, özel bir röportaj verdi. Sekiz yaşındaki Beren Gökyıldız, röportajında okul ve iş hayatını nasıl birlikte yürüttüğünü anlatırken, “3. sınıfı bitirdim. Dersler gayet iyi. Çok heyecanlıyım. Eğer çok sıkışırsak pazartesi günleri çalışıyorum. Cuma günü okuldan sonra ayrıca cumartesi ve pazar çalışıyorum. Hafta içi kesinlikle olmaz. Özellikle de perşembeye kadar olan kısımda hiç olmaz. Çünkü derslerim var ve derslerimden de geri kalmamam gerekiyor.” dedi.

Beren Gökyıldız Kimdir?

Ağlamamak biraz zor

Son olarak rol aldığı ‘Bal Kaymak’ isimli filmde ağlamamak için kendini çok zorladığını anlatan Gökyıldız, “Mesela bir sahne var. Dedem ve ben, melekle konuşuyoruz. Yönetmenim bana, ‘Beren ağlamamaya çalış.’ dedi. Ama ister istemez gene de benim gözümden bir yaş geldi. Yani çocuk oyuncu olmak bence kolay ama benim için ağlamamak biraz zor. Çünkü çok içimden geliyor ağlamak. O çok duygulu bir sahneydi. O zaman işte ağlamamak biraz zor oluyor ve tutamıyorum kendimi.” derken, filmde hayat verdiği Bade karakterini de şu sözlerle anlattı: Bade, anne ve babası ölmüş bir çocuk. Bir senedir teyzesiyle yaşıyor ve ilk defa Lazaropole adlı köye geliyor. Babaannesi ve dedesi ayrı. Köyün bir ucunda Adem dede var. Balı çok iyi. Bir ucunda da Havva anne var. Havva anne de dünyanın en iyi kaymağını yapıyor.

Çocuk oyuncu olmanın zorlukları

Çocuk oyuncu olmanın zorluklarını anlatan Beren Gökyıldız; “Çocuk oyuncu olarak avantajları ve dezavantajları var bu işin. Hem okul hem set çok yorucu olabilir. Mesela sette çok uykun gelir ve çok yorulursun ama bir sahnen kalır. Onda da baygın çıkmamak için dik durman gerekir. Bu da senin için biraz zor olabilir. Onun dışında bir de kendi adıma şöyle bir şey söylemek istiyorum. Ben bugüne kadar çok usta oyuncularla çalıştığım için çok mutluyum. Onlardan da öğreniyorum. Mesela Ayşen Gruda ile çalışıyorum şu anda. Vahide Perçin, Yıldız Kültür, Ayşenil Şamlıoğlu, Cansu Dere, Tarık Ünlüoğlu ve birçok oyuncuyla çalıştım. Onları çok seviyorum ve bu işi de sevdiğimden dolayı yapıyorum.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler