Ana SayfaDedikoduBensu Soral'dan, Çağatay Ulusoy'un yeni aşkı ile ilgili ilk yorum

İlgili Postlar

Bensu Soral’dan, Çağatay Ulusoy’un yeni aşkı ile ilgili ilk yorum

İçerde dizisinde birlikte rol aldıkları Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın hakkında çıkan aşk haberleri ile ilgili konuşan güzel oyuncu Bensu Soral, aşk haberleri ile ilgili konuştu. Daha önceden de ismi Çağatay Ulusoy ile aşk dedikodularına karışan Soral, “Ben de duydum ama bilmiyorum, konuşmadık.” dedi. Detaylar haberimizde…

Ekranların iddialı dizilerinden İçerde’nin güzel yıldızı Bensu Soral, aynı dizide rol aldığı Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın arasında çıkan aşk dedikoduları hakkında konuştu. Soral, aşk iddiası hakkında “Ben de duydum ama bilmiyorum, konuşmadık.” dedi.

Hande Soral, Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir veFırat Albayram’ın başrollerini paylaştığı ‘Biz Size Döneriz’ filminin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen galasına katılan ve ablası Hande Soral’ı yalnız bırakmayan güzel oyuncu Bensu Soral, galada Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın hakkındaki aşk dedikoduları hakkında konuştu.

Aynı dizide rol aldığı Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın hakkında çıkan aşk dedikoduları ile ilgili konuşan Bensu Soral, “Ben de duydum ama bilmiyorum. Konuşmadık. Güzel bir şey ama. Keşke herkes mutlu olsa. Onlar adına çok sevindim inşallah mutlu olurlar.” diye konuştu.

Güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Bensu Soral’ın adı, daha önceden Çağatay Ulusoy ile birlikte anılmış, iki ünlü oyuncunun aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ulusoy, son günlerde Duygu Sarışın ile aşk yaşadığı haberleri ile magazin gündeminin üst sıralarında yer alıyor.

Çağatay Ulusoy kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler