Ana SayfaÜnlülerNazlı Çelik Sigarayı Bırakabilecek Mi?

İlgili Postlar

Nazlı Çelik Sigarayı Bırakabilecek Mi?

Star TV’nin ana haber bültenini sunan Nazlı Çelik ile Recep Tayyip Erdoğan arasında oldukça ilginç anlar yaşandı.

Star TV’de sunduğu haber programı ile tüm Türkiye tarafından tanınan ve sevilen isimlerden birisi olan Nazlı Çelik, Recep Tayyip Erdoğan karşısında zorlu bir süreç yaşadı. Nazlı Çelik’in sigara paketini alan Recep Tayyip Erdoğan, ayrıca Nazlı Çelik’ten bir söz aldı.

Kağıdı İmzalattırdı!

Kağıda sigarayı bıraktım notunu yazan Nazlı Çelik, bu notu imzalayarak tarih attı. Konu ile ilgili açıklama yapan Recep Tayyip Erdoğan ise başarılı sunucunun sigarayı bırakması adına sözleşme yaptığını ve söz verdiğini söyledi. Daha önce de pek çok vatandaş ile benzer bir süreç yaşayan Recep Tayyip Erdoğan benzer tutumunu devam ettirirken, Nazlı Çelik’in bundan sonraki süreç içerisinde sigara içip içmeyeceği merak ediliyor.

Daha önce söz veren kişiler vatandaşlar arasından olduğundan dolayı daha sonra kişiler gündeme gelmemişti. Fakat Cumhurbaşkanına hem yazılı hem de sözlü olarak sigarayı bıraktığını belirten Çelik’in bundan sonraki süreç içerisinde sigara içmesi halinde gündeme gelmesi oldukça kolay olacak. Bu açıdan ÜNLÜ Sunucunun ne yapacağı, gözler önünde sigara içip içmeyeceği, sigarayı bırakabilme iradesi gösterebileceği merak ediliyor.

Konuyla ilgili bugüne kadar açıklama yapmayı tercih etmeyen Çelik, bundan sonraki süreçte özellikle basın tarafından yakın mercek altına alınacak. Bu nedenle sunucunun büyük bir sınavı olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler