Ana SayfaÜnlülerÇılgın Sedat Evleneceksen Gel'deki Kaan'ın Dayısı Mı?

İlgili Postlar

Çılgın Sedat Evleneceksen Gel’deki Kaan’ın Dayısı Mı?

Survivor yarışmasında sivri dilli konuşmalarıyla dikkatleri üzerine toplayan Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu ile ilgili yepyeni bir iddia ortaya atıldı!
Yayınlandığı saatler içerinde en çok izlenen programlardan biri olan Show Tv’deki Evleneceksen Gel programının vazgeçilmez isimlerinden biri kendisinin yeğeniymiş. Sır gibi saklanan o isimden ve Çılgın Sedat’tan konuyla ilgili hiç ses çıkmıyor fakat daha fazla saklayamadılar ve kulislerde artık konuşulmaya başladı. Evleneceksen Gel izleyicilerinin merak konusu olan konu artık dillerde.

KULİSLERDE KONUŞULUYOR: ÇILGIN SEDAT KAAN’IN DAYISIYMIŞ!

Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu Evleneceksen Gel programındaki Solmaz’ın uzatmalı aşkı olan Kaan’ın dayısıymış. Aylardır her gün televizyonda olan yeğeniyle ilgili yarışmadan önce hiçbir açıklamada bulunmayan Çılgın Sedat’ın neden böyle davrandığı merak konusu.

Çılgın Sedat Evleneceksen Gel'deki Kaan'ın Dayısı Mı?
Aylardan beri yaşadığı aşklarla göz önünde bulunan Kaan, programda söz etmese de Evleneceksen Gel kulislerinde de bu konu sürekli konuşuluyor. Çılgın Sedat gibi kocaman yürekli bir dayısı olduğu söylenen Kaan’ın neden dayısından bahsetmeyip onu sır gibi sakladığı da merak ediliyor. Program sırasında tüm hayatlarını açık açık dile getiren yarışmacılardan biri olan Kaan’ın böyle davranması ise dikkatleri daha da kendi üzerine çekiyor.

Çılgın Sedat Evleneceksen Gel'deki Kaan'ın Dayısı Mı?

ÇILGIN SEDAT BU İDDİALARA NE YANIT VERECEK?

Survivor’daki yoğun çabaları ve bitip tükenmek bilmeyen enerjisiyle varolan Çılgın Sedat’ın ülkeye döner dönmez bu konuyla ilgili net bir çizgi çekip açıklama yapması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler