Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerRecep İvedik 5, korsancıların kurbanı!

İlgili Postlar

Recep İvedik 5, korsancıların kurbanı!

Gişe sonuçları ile kendi rekorunu kıran Recep İvedik serisinin 5. filmi, korsan yayıncıların ağından kurtulamadı. Canlı yayın yapan bir sosyal medya kullanıcısı, filmi binlere kişiye bedava izlettirdi. Detaylar haberimizde…

Her filmi ile gişe rekorların kıran Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 5 filmi, geçtiğimiz hafta sonu gişe sonuçları ile kendi rekorunu kırmayı başardı. Ancak, binlerce kişi filmi internet üzerinden korsan yayınla izledi.

Sinemada filmi izlemeye giden Şımarık Kız isimli bir kullanıcı, internet üzerinden canlı yayın yapılabilen Periscope platformunu kullanarak filmin 42 dakikasını yayınladı ve binlerce kişiye izlettirdi.

Şımarık Kız isimli kullanıcı, filmin 42 dakikasını yayınlamışken yayın sırasında bazı kullanıcıların “Şahan’ın emeğine yazık, ayıp” şeklinde yorumlar yapması ve tepki göstermesi üzerine yayını kesti.

Şahan Gökbakar, konu ile ilgili yorum yaparak bu tarz korsan yayın yapan binlerce kişinin olduğunu ve bu olayların takibi ile ilgili ekip kurduğunu belirtmiş ve “Korsan yayın yapanların hepsinin hesabı kapatılıyor ve hukuk işleri yapılıyor.” sözleri ile korsan yayın yapanlara uyarıda bulunmuştu.

Şahan Gökbakar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler