Ana SayfaÜnlülerEvleneceksen Gel'de Kaan'dan Solmaz'a Süpriz Evlilik Teklifi

İlgili Postlar

Evleneceksen Gel’de Kaan’dan Solmaz’a Süpriz Evlilik Teklifi

Show Tv de yayınlanan evlendirme programı  Evleneceksen Gel’de  izleyicilerini sevindiren gelişmeler yaşandı. 3 aydır bir ayrılıp bir barışan   Solmaz-Kaan çifti, Solmaz’ın Kaan’ın istemediği davranışları sergilemesi ve araya üçüncü kişierin girmesi yüzünden tamamen bitti sanılırken küllerinden tekrardan doğdu.

KAAN’DAN ÖZEL ODADA SÜPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Show TV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınla Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla “Evleneceksen Gel”in yeni haftadaki ilk bölümü büyük bir barışmaya  sahne oldu.
Evleneceksen Gel'de Kaan'dan Solmaz'a Süpriz Evlilik TeklifiMilyonların yakından takip ettiği programdaki fenomen gelin adayı Solmaz ve yakışıklı damat adayı Kaan yaklaşık 3 aydır bir dargın bir barışık ilişkilerini yüzük ile taçlandırdı. 27 şubatta yayınlanana bölümde özel odayı güllerle donatan Kaan romantik bir yemek esnasında Solmaz’a süpriz bir şekilde tek taş yüzük verdi ve evlilik teklifinde bulundu, Solmaz çok mutlu olduğunu söyliyerek gözyaşlarına boğuldu. İkili uzun süre birbirlerine sarılarak duygusal anlar yaşadı.

Evleneceksen Gel'de Kaan'dan Solmaz'a Süpriz Evlilik Teklifi

SOLMAZ’IN AİLESİ BU EVLİLİĞE ONAY VERECEK Mİ  ?

Solmaz’ın Kaan ile olan birlikteliklerinde başlarda ilişkiyi onaylayan aile daha sonra kızlarının üzüldüğünü görünce Kaan’ı damatları olarak görmek istemediklerini belirtmişlerdi hatta Solmaz’ın Annesi Cemile Hanım daha önce telefonla bağlanarak Kaan ile görüşmesini istememiş Nurullahı tercih etmişti. Geçtiğimiz hafta bizzat Evleneceksen Gel canlı yayınına çıkan Cemile anne Kaan hakkında yine olumsuz yanıt vererek Solmaz’ın Anıl ile görüşmesini istemişti. Büyük aşkta neler olacak ilerleyen günlerde göreceğiz

 
Evleneceksen Gel'de Kaan'dan Solmaz'a Süpriz Evlilik Teklifi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler