Ana SayfaKimdirBella Hadid Kimdir?

İlgili Postlar

Bella Hadid Kimdir?

Dünyaca ünlü müslüman kardeşler Gigi Hadid ve Bella Hadid Victoria’s Secret Fashion Show’da yine büyülediler. Peki Bella Hadid Kimdir? Bella Hadid Biyografisi ve hakkında bilmek istedikleriniz haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Bella Hadid Nerelidir? Bella Hadid Kaç Yaşında? Bella Hadid Hangi Burç?

Bella Hadid,  9 Ekim 1996 tarihinde Los Angeles’ta dünyaya geldi. 22 yaşında olan model Terzi burcudur.

Bella Hadid Kimdir?

Bella Hadid’in annesi Hollandalı ve baba Mohammed Hadid ise Filistinlidir Hadid ailesi kendisini müslüman olarak kabul etmiş. Kendisinden bir yaş büyük öz kız kardeşi Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid var ve bir de babasından olan üç üvey kardeşi daha bulunmakta. Binicilik yapmayı çok seviyor ve 2016 Rio Olimpiyatlarına katılmak istemişti ancak Laym hastalığı sebebiyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı.

2014 senesinin Sonbahar aylarında Parsons Tasarım Okulunda Fotoğrafçılık okumaya başladı fakat daha sonra IMG Models şirketiyle anlaştı ve okulu modellik kariyeri için bırakmak zorunda kaldı. Ayrıca modellik kariyeri bitince okula dönüp moda fotoğrafçılığı üstünde çalışmalar yapmak istiyor bunların yanı sıra da yazmayı ve oyunculuk yapmayı da çok seviyor.

Güzel manken önce Londra, New York, Milan gibi şehirlerde düzenlenen çeşitli ünlü markaların defilelerinde podyumda boy gösterdi. Sonrasında ise Vogue, V, Elle gibi moda dergilerine çıktı. Şimdi ise defilelerde boy göstermeye devam ediyor.

Kalabalık bir aileye sahip olan Bella Hadid, anne ve babalarının diğer evliliklerinden toplam 7 kardeşleri daha var. Annesi Yolanda, Kanadalı ünlü prodüktör David Foster ile birlikte.

2014 yılında IMG Models şirketi ile profesyonel modellik kariyerine başlayan Bella, ilk kez 2014 Eylül ayında düzenlenen New York Moda Haftası’nda model olarak podyumda boy gösterdi. Daha sonra ise Balmain’in 2015 yılı Sonbahar / Kış koleksiyonu için objektiflerin karşısına geçti. Sektörde yeni olmasına rağmen birçok markanın peşinden koştuğu model oldu.

Şimdiye dek Tom Ford, Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott, Topshop, Burberry, Philipp Plein, Moschino, Missioni, Bottega Veneta ve Marc Jacobs gibi pek çok ünlü markanın podyumunda boy gösterdi.

2015 yılı Aralık ayında ilk manken olarak Chanel defilesinde boy gösterdi. Markaların olduğu kadar dergilerinde dikkatini çeken Bella şimdiye kadar dünyaca ünlü Seventeen, Vogue ve Elle gibi pek çok dergide poz verme şansını elde etti. Hadid aynı zamanda 2015 yılı Aralık’ından itibaren çıkmaya başladığı erkek arkadaşı olan The Weeknd’in “In The Night” şarkısının klibinde de yer aldı.

Victoria’s Secret modelleri arasına giren Bella Hadid. 2018 yılı Victoria Secret Fashion Show’da melek olarak podyumun tozunu attı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler