Ana SayfaKimdirTaylor Hill Kimdir?

İlgili Postlar

Taylor Hill Kimdir?

Çağatay Ulusoy ile birlikte ünlü kot markasının reklam filminde yer alan, Victoria’s Secret Fashion Show modeli Taylor Hill Kimdir? Taylor Hill Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Taylor Hill Nerelidir? Taylor Hill Kaç Yaşında? Taylor Hill Hangi Burç?

Taylor Marie Hill, 5 Mart 1996 tarihinde Palatine, Illinois, ABD‘de dünyaya gelmiştir. 22 yaşında olan model Balık burcudur.

Taylor Hill Kimdir?

 Logan Rae, MacKinley, Chase isimlerinde kardeşleri vardır. Arvada, Colorado’da Pomona Lisesi’ni tamamladı. Taylor Hill, 14 yaşında iken ünlü fotoğrafçı Jim Jordan tarafından model olarak keşfedildi. 2013 senesinde iç giyim mağazası Intimissimi’nin katalog çekimlerinde yer aldı. 2014 senesinde H & M mağazasının defilesinde ve Victoria Secret Fashion Show defilesinde boy gösterdi. Şimdiye kadar sayısız dergi ve magazine kapak fotoğrafı olarak yer aldı.

176 cm boyunda ve 55 kilogram olan Taylor Marie Hill, ünlü moda şovu Victoria Secret modellerinden biridir. 2015 senesinde sosyal medyada Moda Medya Ödülleri’nde “Yılın Modeli” ödülüne layık görüldü.

Taylor Marie Hill, 2016 senesinde Çağatay Ulusoy ile beraber Colin’s markasının “Bize Uyar” adlı reklam filminde yer aldı.

Filmleri ve Dizileri :

2016 – Neon Şeytan (Model)(Sinema Filmi)
2013 – Hollywood’un Temptations (Jessica) (Kısa film)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler