Ana SayfaKimdirStella Maxwell Kimdir?

İlgili Postlar

Stella Maxwell Kimdir?

Kristen Stewart ile olan birlikteliğiyle dikkat çeken, Victoria’s Secret mankeni Stella Maxwell Kimdir? Stella Maxwell Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Stella Maxwell Nerelidir? Stella Maxwell Kaç Yaşında? Stella Maxwell Hangi Burç?

Stella Maxwell, 15 Mayıs 1990 tarihinde Kuzey İrlandalı bir çiftin kızı olarak Brüksel, Belçika‘da dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan model Boğa burcudur.

Stella Maxwell Kimdir?

Stella’nın annesi Stella Maynes, babası Maurice Maxwell’dir. Helen Maxwell, Martin Maxwell, Patrick Maxwell isimlerinde kardeşleri vardır. Stella Maxwell, önce Quenn Margaret Koleji’ni, daha sonra Otago Üniversitesi‘ni bitirdi.

Stella Maxwell, 13 yaşına kadar Belçika‘da yaşadıktan sonra diplomat olan babasının yeni görevi sebebiyle ailesiyle beraber Canberra, Avustralya‘ya taşındılar. Bir yıl da burada yaşadıktan sonra 14 yaşında iken, Yeni Zelanda‘ya Wellington’a yerleştiler. Fakat üniversite zamanında tüm hayatını değiştirecek bir olay yaşadı ve bir ajans sahibi tarafından keşfedildi.

Stella Maxwell’in ilk moda şovu olarak podyumdaki ilk adımlarını 2009 senesi sonbahar-kış sezonunda Charles Anastase defilesinde attı. Bu defileyi Osman Yousefzada, Mara Hoffman, Fashion East, Luella, Giles, Jeremy Scott, Marc Jacobs, Moschino, Chanel, Fendi ve Balmain gibi modacıların şovları takip etti.

2014 senesinde Victoria-s Secret için defilede yürüdü ve 2015 senesinde Victoria-s Secret‘in meleği oldu. ABD‘de Los Angeles ve New York‘ta birer evi bulunan modelin yaşamı yoğun seyahatlerle, iki şehir arasında mekik dokuyarak geçiyor.

Stella Maxwell, aynı zamanda H & M, Urban Outfitters, Puma ve Ermanno Scervino için reklam kampanyalarının yanı sıra Glamour, Elle ve Vogue’daki fotoğraf çekimleri için objektiflerin karşısına geçti.

Boyu 1.75 cm olan ve 54 kilo olan Stella Maxwell düzenli spor yapıyor. Fakat diyetle arası pek iyi değil.

Lezbiyen olduğunu açıklayan Aralık 2016 tarihinden beri Stella Maxwell, Kristen Stewartile aşk yaşıyor ve birliktelikleri devam etmekte.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler