Ana SayfaKimdirSara Sampaio Kimdir?

İlgili Postlar

Sara Sampaio Kimdir?

Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle Victoria’s Secret Fashion Show’da izleyenleri kendine hayran bırakan ünlü top model Sara Sampaio Kimdir? Sara Sampaio Biyografisi ve hakında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Sara Sampaio Nerlidir? Sara Sampaio Kaç Yaşşında? Sara Sampaio Hangi Burç?

Ünlü manken, model Sara Sampaio, 21 Temmuz 1991 tarihinde Portekiz’in, Porto şehrinde dünyaya gelmiştir. 27 yaşında olan model Yengeç burcudur.

Sara Sampaio Kimdir?

Cristina Sampaio ve Armando Sampaio çiftinin kızı olarak dünyaya gelmiştir.

Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı cesur pozlar ile gündeme gelen Sara Sampaio, çıplaklıkla aram çok iyidir diye açıklamada bulunmuştur.

Lizbon Üniversitesinden mezun olan güzel, birbirinden ünlü bir çok derginin katalog çekiminde ve ünlü markaların podyumlarında boy göstermekte. Mankenlik kariyerini devam ettirmekte. Uzun boy, düzgün fiziği ve yeşil göz rengi ile kıskanılası bir güzelliğe sahip olan model dikkatleri üzerine çekmekte.

Sevgilisi oyuncu, aktör Oliver Ripley ile 2016 senesinden bu yana birlikteliği sürmektedir. André Sampaio adında bir erkek kardeşi vardır.

Victoria’s Secret meleklerinden biridir. Haftada 2 gün spor yaptığını, ayrıca diyetinde bulunan hiç bir besinden kendisini kısıtlamadığını ifade etmiştir. Güne pankek ve muzlu – çilekli milkshake içerek başladığını ve bu sayede kendisini daha dinç hissettiğini belirtmiştir.

Ünlü top model Sara Sampaio, 2018 yılında da Victoria’s Secret Fashion Show’da herkesi büyülemeyi başarmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler