Ana SayfaKimdirRomee Strijd Kimdir?

İlgili Postlar

Romee Strijd Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ ile ünlü bir kot markasının çekimlerinde gördüğümüz ve Victoria’s Secret Meleği Romee Strijd Kimdir? Romee Strijd  Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Romee Strijd Nerelidir? Romee Strijd Kaç Yaşında? Romee Strijd Hangi Burç?

Romee Strijd, 19 Temmuz 1995 tarihinde Zoetermeer, Hollanda’da dünyaya gelmiştir. 23 yaşında olan model Yengeç burcudur.

Romee Strijd Kimdir?

Romee Strijd dünyaca ünlü marka Victoria Secret’in meleklerin biri olarak yer almaktadır. Ayrıca özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken melek yakışıklı mı yakışıklı 26 yaşındaki işletme danışmanı sevgilisi Laurens van Leeuwen. Yaklaşık 8 senedir birlikte.

Hollandalı olan ikilimiz Laurens’ın kız kardeşi vesilesiyle tanışmış. Romee, Laurens’ın kız kardeşinin yakın arkadaşıymış ve bu sebeple ikilimizin aşkının temelleri atılmış. Birbirlerine ne kadar aşık oldukları her hallerinden belli olan Romee ve Laurens şu anda birlikte New York’ta yaşıyor.

Güzel kız yakışıklı erkek ikilisi oldukları içinde tüm dikkatler bu çiftin üstünde. Geçen bunca yıldan mıdır bilinmez fakat ikilimiz giyim tarzlarında da birbirlerini etkilemiş olacak ki stil ikizi oldukları zamanlarla çok sık karşılaşıyoruz.

Romee, spotlardan uzak daha sakin ve dingin bir hayat sürmeyi  tercih ediyor. Arada bir sokakta görüntülendiği zamanlarda ise, başarılı modelin yalın ve konforlu stilinden ilham alabiliyoruz. Romee Strijd sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan ünlülerden. Instagram takipçi sayısı ise 4 milyonu geçmiş durumda.

Romee Strijd, 2015 yılından  beri Victoria’s Secret melekleri arasıda yer almakta.

Kıvanç Tatlıtuğ, ünlü bir kot markasının 2018 İlkbahar – Yaz koleksiyonu çekimlerinde objektiflerin karşısına Romee Strijd ile birlikte geçmiştir.

2018 yılı Victoria’s Secret Fashion Show’da Romee Strijd, güzelliğiyle büyülemiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler