Ana SayfaKimdirGeorgia Fowler Kimdir?

İlgili Postlar

Georgia Fowler Kimdir?

Bu hafta ise Victoria’s Secret Show’da üçüncü kez podyumda yürüyen 26 yaşındaki Georgia Fowler gündeme geldi. Adriana Lima’nın tahtına aday gösterilen Fowler son zamanların gözde modelleri arasında yer alıyor. Peki Georgia Fowler Kimdir? Georgia Fowler Biyografisi ve hakkında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Georgia Fowler Nerelidir? Georgia Fowler Kaç Yaşında? Georgia Fowler Hangi Burç?

Georgia Fowler, 18 Haziran 1992 tarihinde Auckland, Yeni Zelanda‘da doğmuştur. 26 yaşında olan model İkizler burcudur.

Georgia Fowler Kimdir?

Georgia Fowler’in babasının adı Peter Fowler’dır. Auckland’daki Diocesan School for Girls’den mezundur. Üniversite eğitimini Psikoloji üzerine tamamladı.

Çocukluğu ve gençlik yılları Avustralya ve Yeni Zelanda‘da geçen Georgia Fowler, on iki yaşında keşfedildi. Kate Fowler ismindeki ablası ile birlikte bir model ajansına kaydoldu. Avustralya moda haftasında cool stili ile dikkat çekti. Dört sene sonra IMG ile bir anlaşma imzaladı ve New York‘a yerleşti.

Georgia Fowler, 2010 senesinde Harper’s Bazaar dergisinin ve Vogue Girl Korea ve Harper’s Bazaar Australia ve daha pek çok popüler dergide kapak kızı oldu.

2012 senesinde Versailles’deki 2012 Coco Chanel defilesine katıldı.

56 kilogram ve 1.76 cm boyunda olan Georgia Fowler, 2016 senesinde İlk kez Victoria-s Secret meleği oldu. 2017 senesinde Selena Gomez‘in ‘ It Is not Me ‘ isimli video klibinde oynadı.

Daha önce One Direction grubundan Harry Styles ile kısa süreli bir birliktelik yaşayan Georgia Fowler, 2017 senesinde da kısa süreli olarak Leonardo Di Caprio ile bir aşk yaşadı.

Georgia Fowler, New York‘ta yaşamını sürdürmektedir.

2018 yılı Victoria’s Secret Fashion Show’da podyumda boy gösteren Georgia Fowler, melekliğe veda eden Adriana Lima’nın tahtına oturacağı konuşulmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler