Ana SayfaKimdirGeorgia Fowler, Adriana Lima'nın Tahtına Aday!

İlgili Postlar

Georgia Fowler, Adriana Lima’nın Tahtına Aday!

Ülkemizde son zamanlarda yazar Metin Hara ile yaşadığı ilişki ile sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü model Adriana Lima, geçtiğimiz hafta 18 yıl sonunda boy gösterdiği Victoria’s Secret’a veda etti. Günlerdir vedası gündemde olan Adriana Lima‘nın tahtının adayı şimdiden belli oldu. 26 yaşındaki güzel model Georgia Fowler Lima’nın tahtına aday gösteriliyor.

Adriana Lima’nın geçtiğimiz hafta Victoria’s Secret Fashion Show’a veda etmesi gündemde hayli yer edindi. Son kez yürüdüğü Victoria’s Secret podyumunda gözyaşlarını tutamayan Lima, şovun ardından veda etmiş ve 18 yıllık melek hayatını sonlandırdı…

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Lima’nın Koltuğuna Aday!

Bu hafta ise Victoria’s Secret Show’da üçüncü kez podyumda yürüyen 26 yaşındaki Georgia Fowler gündeme geldi. Adriana Lima’nın tahtına aday gösterilen Fowler son zamanların gözde modelleri arasında yer alıyor.

georgia-fowler
georgia-fowler

Georgia Fowler Kimdir?

İlk kez 2016 senesinde Victoria’s Secret şovuna katılan Fowler melek olabilmek için tam 5 yıl beklemiş. Her sene seçmelere katılıp kabul edilmemesine rağmen pes etmemiş.

Sadece bir gece birkaç saat podyuma çıkabilmek için 5 sene içinde çok fazla ter ve gözyaşı döktüğünü sötleyen Fowler, melek olmaya hak kazandığında “Hepsine değdi. Umarım bunu bir daha yapabiliriz” ifadeleriyle bir açıklama yapmıştı.

Fowler, bir ara ismini Leonardo di Caprio ile de duyurmuştu. Ünlü oyuncu ile bir süre birlikte olan 26 yaşındaki model, bi aralar ünlü şarkıcı Harry Styles’la da birlikte olmuştu. Hatta söylenilene göre Styles Kiwi şarkısını(Yeni Zelanda halkı için kullanılan uluslararası terim) Georgia Fowler’a yazmış.

Yeni Zelanda’da dünyaya gelen olan Georgia üniversite eğitimini psikoloji üzerine yapmış. 12 yaşında keşfedilen Fowler zamanla pek çok derginin kapağında da yer aldı. Harper’s Bazaar, Vogue Girl Korea ve Harper’s Bazaar Australia ve daha pek çok popüler dergiye kapak kızı oldu.

Fowler şu günlerde markaların en çok tercih ettiği modellerden biri haline geldi. Tabii Adriana Lima’nın tahtına aday gösterilmesi de bunda oldukça etkili oldu…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler