Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBedük'le Galaksiler Arası Konser..

İlgili Postlar

Bedük’le Galaksiler Arası Konser..

Başarılı sanatçı Bedük, yaz aylarında yayınladığı ve müzikseverlerden tam not alan “İntergalactic” isimli yeni albümünün ilk konserini vermek için Türkiye’ye geliyor. İşte heyecan verici Detaylar Haberimizde..

Bedük’le Galaksiler Arası Konser..

Yaptığı projelerle adından söz ettiren ve her çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Bedük, merakla ve heyecanla beklenen yeni albümü “Intergalactic”ten ilk şarkısı olan “Push The Button”ı 8 Mayıs’ta müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Sevilen sanatçı Bedük, 2007 yılında yayımlanan ve ilk Bedük albümü olan Even Better – Çok Kişilikli Gösteri’den beri ilk kez hem Türkçe hem İngilizce şarkılarının yer aldığı yeni albümü “Intergalactic” ını Haziranda çıkarmıştı..

Bedük Kimdir?

Hayranlarını Şaşırtacak..

5 Aralık’ta Zorlu Performans Sanat Merkezi’nde sahneye çıkacak olan Bedük, galaksi konsepti ile hayranlarını karşılayacak

Yeni Albümünün İlk Konseri Zorlu Psm’de

Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşecek konsere aynı zamanda online şekilde katılma fırsatı verilecek.

Bedük: “O Akşam Sürprizlerim de Olacak!”

Bedük, konseri için heyecanlı olduğunu şu sözleriyle ifade etti; “Pandemi sebebiyle yıprandığımız süreçlerden geçiyoruz, hepimize iyi gelecek enerjik bir konser hazırlıyoruz ekipçe. Birlikte dans edip, eğleneceğimiz güzel bir gece olacak! O akşam sürprizlerim de olacak!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler