Ana SayfaÜnlülerAcun Exxen'de Program Yapması İçin Ünlü Komedyen Anlaştı..

İlgili Postlar

Acun Exxen’de Program Yapması İçin Ünlü Komedyen Anlaştı..

Ünlü medya patronu başarılı programcı Acun Ilıcalı, “Hayallerimin platformu” diye bahsettiği Exxen ile ilgili hazırlıkları devam ediyor. Bugün Acun Ilıcalı hayranlarını heyecanlandıran müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Artık ünlü komedyen programını Exxen için hazırlayıp sunacak.. İşte Detaylar..

Acun Exxen’de Program Yapması İçin Ünlü Komedyen Anlaştı..

YouTube platformu üzerinden izleyicisine ulaşan Konuşanlar adlı programıyla ismini geniş kitlelere duyuran komedyen Hasan Can Kaya, medya patronu Acun’un yeni platformu Exxen ile el sıkıştı. Bu müjdeli haberiyse Acun Ilıcalı takipçilerine duyurdu.

Sadece sosyal medyada 1,5 milyondan fazla takipçisi olan Hasan Can Kaya, YouTube  Konuşanlar adlı  programında ünlü isimleri konuk olarak alıyor ve Can Kaya’nın programı bundan böyle Acun’un yepyeni platformu Exxen’de seyircisine kavuşacak..

“Hasan Can Kaya İle Konuşanlar Exxen’de, Hepimize Hayırlı Olsun”

TV8 kanalının yanı sıra Exxen ismini verdiği yeni bir platform oluşturan yapımcı Acun Ilıcalı, yepyeni projelerini yavaş yavaş duyurmaya başladı bile. Yarışma ve dizilerin de yer alacağı Exxen’de ünlü komedyen Hasan Can Kaya’da Konuşanlar adlı programını hazırlayıp sunacak. Hasan Can Kaya ile çektirdiği pozunu sosyal medya sayfasından paylaşıp müjdeli haberi takipçileri ile paylaşan Acun Ilıcalı “Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen’de, hepimize hayırlı olsun” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler