Ana SayfaÜnlülerBatuhan Karacakaya Melis Güvenç'in Sorularını Yanıtladı!

İlgili Postlar

Batuhan Karacakaya Melis Güvenç’in Sorularını Yanıtladı!

Başarılı oyuncu Batuhan Karacakaya‘ nın Survivor 2022 All-Star’ ındaki merakla beklenen tanıtım görüntüleri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Batuhan Karacakaya Melis Güvenç’in Sorularını Yanıtladı.

Batuhan Karacakaya sevilen Youtube kanalı Bi Başka’da, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyunculukta ağır bir duruşu olduğunu söyleyen Karacakaya, “Asla komedide oynamam. ” dedi.

Batuhan Karacakaya Survivor All Star’ a İddialı Başlayacak…

Batuhan Karacakaya, “Herkes orada benim bacım sevgili bulmaya gitmiyorum.”

Batuhan Karacakaya Kimdir?

Sevilen oyuncunun bu görüntüleri hayranları tarafından kısa zaman içinde binlerce kez paylaşılarak sosyal medya gündeminin zirvesine oturdu. Sevenleri tarafından TT listelerine giren Batuhan Karacakaya, en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterildi.

batuhan karacakaya

Batuhan Karacakaya, Bi Başka Youtube kanalında Melis Güvenç’in sorularını yanıtladı. Kariyerine hem mimar hem de oyuncu olarak devam edeceğini anlatan genç oyuncu gelen dizi tekliflerini kolay kolay kabul etmeyeceğini söyledi. Karacakaya “Her projeye evet diyen biri değilim. Komedi oynayamam. Bana gitmez çünkü bir ağırlığım var. Kendimi bir yere konumlandırıyorum ama orası komedi değil” dedi.

Batuhan Karacakaya' nın Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı!.
Batuhan Karacakaya’ nın Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı!.

Doğan Keser’den Batuhan Karacakaya Açıklaması

Hedefe Kitliyim, Kupayı Alacağım!

Öte yandan Survivor All Star 2022 yarışmacıları arasında favori isimlerden biri olarak gösterilen Batuhan Karacakaya, adaya gitmeden diğer yarışmacılarla yakıştırılmasına da isyan etti. Popüler oyuncu, adada asla kimseyle aşk yaşamayacağını belirterek şunları söyledi; “Şampiyon olmaya gittiğin bir yerde aileler izlerken aşkım, bir tanem diye sarılmalar bana ters. Herkes orada benim bacım. Oraya ben sevgili bulmaya gitmiyorum. Hedefe kitliyim, kupayı alacağım. Tek sevgilim kupam.”

Batuhan Karacakaya’ nın İlk Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı!…

Batuhan Karacakaya, Melis Güvenç’in Sorularını Yanıtladı!

Sizi bu yarışmaya ikinci kez gitmeye ikna eden şey ne? Neden bu kadar zorlandığınız bir yarışmaya tekrar gitmek istiyorsunuz?

Açıkcası kimseye gitmelerini tavsiye etmem. Akıllı bir insanın yapacağı iş değil bu.

Yarışmaya tekrar gideceğini duyan birçok kişi çok sevindi. Sence neden bu kadar çok sevindiler ve senden görmek istedikleri şey ne?

Ben adada baskın bir karakterdim. Duruşum ve yolum çok belliydi ve bunu insanlara çok güzel empoze etmiştim. Benim ilk dörde kalmadan elenmemi insanlar kaldıramadı ve bunun üzerinden çok destek aldım.

En çok hangi yönünün seyirciler tarafından sevildiğini düşünüyorsun?

İçimden gülmek geliyorsa en içten şekilde gülerim. Sinirleniyorsam en içten şekilde sinirlenirim. Ağır konuşmak istediğim zamanda konuşurum. İnsanlar her yönümü ekranda görebildikleri için beni çok içlerine aldılar. Bence bu samimiyetin ve sevginin nedeni benim doğallığımdan geliyor. Beni destekleyen insanların da zaten iyi ve iyi niyetli insanlar olduğunu düşünüyorum ki aynı yolda buluştuk.

Peki bu kez eğlenmeye mi gidiyorsun şampiyon olmaya mı gidiyorsun?

İlk gittiğimde de hedefim şampiyonluktu ama bu hedefimi söylemekten çekiniyordum. Her zaman iz bırakmak ve bayrağımı dikmek, güçlü Batuhan’ı göstermek istiyordum. Şükürler olsun bu hedefimi gerçekleştirdim. Ama bu sene All Star’da sadece hedefim bu değil. Bu sefer asıl hedefim şampiyonluk almak. Rakibimin hiçbir önemi yok çalışmamı ve hedefimin ne olduğunu biliyorum. Bu kez çok netim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler