Ana SayfaÜnlülerDoğu Demirkol'dan 'Cem Yılmaz' Açıklaması!

İlgili Postlar

Doğu Demirkol’dan ‘Cem Yılmaz’ Açıklaması!

Güldür Güldür Show’da yer alarak adından sıkça söz ettirmeyi başaran Doğu Demirkol, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Demirkol, paylaşımıyla alakalı konuştu. Doğu Demirkol’dan ‘Cem Yılmaz’ Açıklaması!

Doğu Demirkol, yıllar önce yaptığı “Allah diyen Aslan” esprisine Cem Yılmaz’ın son gösterisinde yer vermesi ile ilgili konuşmuştu. Demirkol, o esprisini de sosyal medyadan “Eskilerden bir şaka…” notuyla paylaşmıştı.

Doğu Demirkol Kimdir?

Doğu Demirkol, “Cem Yılmaz’dan esinlenmedim!”

Doğu Demirkol, yıllar önce yaptığı “Allah diyen Aslan” esprisine Cem Yılmaz’ın son gösterisinde yer vermesi ile ilgili konuştu. Demirkol, “Bu espriyi herkes yapabilir, benim tapulu malım değil. Konuyu farklı işledik zaten” dedi. Demirkol, o esprisini de sosyal medyadan “Eskilerden bir şaka…” notuyla paylaşmıştı.

Güldür Güldür Show’da yer alarak adından sıkça söz ettirmeyi başaran Doğu Demirkol, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Demirkol, paylaşımıyla alakalı konuştu.

Doğu Demirkol'dan 'Cem Yılmaz' Açıklaması!
Doğu Demirkol’dan ‘Cem Yılmaz’ Açıklaması!

Muhabirlerle sohbet eden Demirkol, paylaşımıyla alakalı konuştu. “Ben kendimi aklamak için paylaştım.” diyen Doğu Demirkol, “Kesinlikle kötü bir amaçla o videoyu paylaşmadım. Bu espriyi herkes yapabilir, bu benim tapulu malım değil ama Cem ağabey gösterisinde yapınca, beni izlemeye gelenler de ‘Cem Yılmaz’dan mı esinlendi?’ demesin diye paylaştım. Ben Cem ağabeyden almadım espriyi, o benden aldı gibi bir algı için de paylaşmadım. Konuyu farklı işledik zaten. Bu espriyi ben yıllardır anlatıyorum yoksa Cem ağabeyden esinlenmedim. Cem ağabeyi severim, o bizim değerimiz.” ifadelerini kullandı.

“Mutlaka izliyoruz birbirimizi”

Demirkol, gazetecilerin, “Komedyenler birbirinden esinleniyor mu?” sorusuna da yanıt verdi. Ünlü isim, “Mutlaka izliyoruz birbirimizi. Gördüklerimiz ve başka konular üzerinden başka örneklerle aynı şeylere değindiğimiz oluyor.” açıklamasını yaptı.

Doğu Demirkol'dan 'Cem Yılmaz' Açıklaması!
Doğu Demirkol’dan ‘Cem Yılmaz’ Açıklaması!

Simge Sürtşurup ve Doğu Demirkol Birlikte Mi?

Farah Zeynep Abdullah Ve Doğu Demirkol Aşkı Bitti!

Güzelliği ve yeteneğiyle ön plana çıkan başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz senelerde Ahmet Rıfat Şungar ile ilişkisini sürpriz bir kararla sonlandırmıştı. Ayrılığın ardından özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışan ünlü oyuncunun gönlünü meslektaşı Doğu Demirkol’a kaptırdığı ikilinin bir süredir birlikte olduğu iddia edilmişti.

Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol ilk kez görüntülendi
Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol ilk kez görüntülendi

ABD Film Festivali’nde mutlu bir aşka yelken açan Fahat Zeynep Abdullah ve Doğu Demirkol’un aşkı çok kısa sürmüştü. Aralık ayından beri birlikte olan çiftin ayrıldığı öğrenilmişti. 10 gün önce ilişkilerini noktalamaya karar verdikleri öğrenilen çift bundan sonra arkadaş kalacaklarını açıkladı. İkilinin ilişkiyi neden sonlandırdıkları ise henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler