Ana SayfaDedikoduSimge Sürtşurup ve Doğu Demirkol Birlikte Mi?

İlgili Postlar

Simge Sürtşurup ve Doğu Demirkol Birlikte Mi?

Mustafa Sandal’ın sevgilisi Melis Sütşurup, yeni yaşını önceki akşam Etiler’deki bir mekanda kutladı. Sütşurup’un ablası Simge Sütşurup’a gecede Doğu Demirkol eşlik etti. Simge Sürtşurup ve Doğu Demirkol birlikte mi? İşte detaylar;

Sosyal Medya Bu Aşkı Konuştu

Güzelliği ve yeteneğiyle ön plana çıkan başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz sene  Ahmet Rıfat Şungar ile ilişkisini sürpriz bir kararla sonlandırmıştı. Ayrılığın ardından özel hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışan ünlü oyuncunun gönlünü meslektaşı Doğu Demirkol’a kaptırdığı ikilinin bir süredir birlikte olduğu iddia edilmişti.

Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz senenin sonlarında doğru adı birlikte anılmaya başlayan Doğu Demirkol ve Farah Zeynep Abdullah aşkı iddialardan 10 gün sonra kanıtlanmıştı. Birlikte oldukları ortaya çıktıktan sonra ilk kez birlikte görüntülenen çiftin fotoğrafı magazin dünyasına damgasını vururken bu aşk sosyal medyada da epey yorum almış ikilinin bazı sevenleri Farah Zeynep Abdullah  ve Doğu Demirkol‘u birbirine hiç yakıştırmamıştı.

Doğu Demirkol Kimdir?

Fahat Zeynep Abdullah Kimdir?

Farah Zeynep Abdullah Ve Doğu Demirkol Aşkı Bitti!

ABD Film Festivali’nde mutlu bir aşka yelken açan Fahat Zeynep Abdullah ve Doğu Demirkol’un aşkı çok kısa sürdü. Aralık ayından beri birlikte olan çiftin ayrıldığı öğrenildi. 10 gün önce ilişkilerini noktalamaya karar verdikleri öğrenilen çift bundan sonra arkadaş kalacaklarını açıkladı. İkilinin ilişkiyi neden sonlandırdıkları ise henüz bilinmiyor.

Doğu Demirkol: Ailenin cahiliyim ben!

Simge Sürtşurup ve Doğu Demirkol Birlikte Mi?

Melis Sütşurup’un doğum günü kutlamasına, ablası Simge Sütşurup Doğu Demirkol’la katıldı. Demirkol, gecenin sonunda Simge Sütşurup’un aracına bindi. Samimi tavırlarıyla dikkat çeken ikili, patlayan flaşlarla şaşkınlık yaşadı. Önce eliyle yüzünü gizlemeye çalışan Sütşurup, daha sonra gülerek “Arkadaşız” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler