Ana SayfaÜnlülerDoğu Demirkol: Ailenin cahiliyim ben!

İlgili Postlar

Doğu Demirkol: Ailenin cahiliyim ben!

Ahlat Ağacı filminde rol alan Doğu Demirkol, film ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı. Doğu Demirkol, “Ailenin cahiliyim ben!” diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Son günlerin en çok konuşulan filmlerinden birisi olan Ahlat Ağacı’nda oynayan Doğu Demirkol, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Ankara’da başlayan yaşamında ailesinin eğitim alarak önemli yerlere geldiğini söyleyen oyuncu, buna karşın olarak kendisinin ailedeki en eğitimsiz isim olduğunu söyledi. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği okumuş olmasına karşın aile üyelerinin eğitime çok fazla önem vermesi oyuncunun geride kalmasına neden olurken, ailesinin bu duruma her zaman şaka yolla takıldığını söyleyerek “Evet, ailenin cahiliyim ben! Düşün bak, yüksek lisansım bile yok…” dedi.

Doğu Demirkol’dan Demet Akalın’a gönderme!

Nuri Bilge Ceylan da kurtaramadı

Oyuncunun Nuri Bilge Ceylan’ın filminde rol almış olmasının ailedeki bu durumunu düzeltemeyeceğini belirten Doğu Demirkol, ailesinin standart bir hayat yaşamasını istediklerini bu nedenle de filmin gösterimine bile gelmediklerini belirtti.

Doğu Demirkol oyunculuğa nasıl başladı?

Ortaokul dönemlerinden itibaren bu alana bir ilgi duymaya başladığını söyleyen Doğu Demirkol, bu dönemlerde yazdığı gösteri metinleri ile birlikte çalışmaya başladığını üniversite sonrasında ise Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programı ile birlikte ilk defa şansını denediğini söyledi. O dönemleri “Sorma, beni 1000 kişi yuhaladı orada! Ama performansım çok kötüydü gerçekten. Ama bu yuhalanmadan sonra bir arkadaşım da hayatımı değiştiren bir şey söyledi. “Bütün Türkiye’nin gözü önünde yuhalandın. Ne yaparsan yap daha kötü bir şey yaşayamazsın. O nedenle devam etmelisin…” diyerek anlatan oyuncu, stand-up gösterilerine devam edeceğini de açıkladı.

Şu anda nişanlı olduğu öğrenilen oyuncu, nişanlısının ismini vermekten kaçındı. Doğu Demirkol ne zaman evleneceği konusundaki sorulara da yanıt vermedi.

Doğu Demirkol kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler