Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın spor hocası kim?

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın spor hocası kim?

Cem Yılmaz’ın kısa süre içerisinde kilolarından kurtularak fit bir vücuda sahip olmasını sağlayan Cem Yılmaz’ın spor hocası Sami Hamidi, son dönemlerin en çok aranan isimlerinden birisi oldu.

Bir dönem aldığı kilolarıyla gündemde yer alan Cem Yılmaz, iyi bir program sayesinde tüm fazlalıklarından kurtuldu. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraflarla tüm kilolarından kurtulmuş ve fit bir vücuda kavuşmuş olarak görülen Cem Yılmaz, sağlıklı beslenme ve doğru spor programı ile bu duruma ulaştığını söylemişti. Bu açıklamaların ardından merak edilen Cem Yılmaz’ın spor hocası Sami Hamidi özel bir dergi için röportaj verdi.

Cem Yılmaz nasıl zayıfladı?

Cem Yılmaz’ın spor hocası Sami Hamidi kim?

Cem Yılmaz’ın spor hocası olarak tanınan Sami Hamidi, uzun yıllardan biri spor hocalığı yapıyor. Cem Yılmaz ile ilgili çalışma programlarına değinerek elde edilen sonucun kişisel bir başarı olduğuna dikkat çeken spor hocası, “Cem Yılmaz savaşmaktan korkmayan biri” dedi

Ünlülerle çalışıyor

Sadece Cem Yılmaz ile değil, başka ünlülerle de çalıştığı öğrenilen Sami Hamidi, bir dönemlerde Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı olan Ozan Güven ve Soner Sarıkabadayı’yla da çalışmış. Pek çok ünlü isim ile çalışmış olmasına karşın Cem Yılmaz’ı ayrı bir yerde tutan çalıştırıcı, Cem Yılmaz için  “Kendisi çalıştığım en istikrarlı, iradesi en kuvvetli öğrencim. Pes etmeyen, savaştan ve mücadeleden kaçmayan ender biri.” dedi.

Cem Yılmaz çok memnun

Sami Hamidi ile çalışmaktan Cem Yılmaz’ın da memnun olduğu öğrenilirken geçtiğimiz günlerde bu konuda açıklama yapan Cem Yılmaz, “Sami ile Ocak’tan bu yana spor yapıyoruz. Senaryo yazarken farkından olmadan sağlıksız besleniyordum. Artık eski kilolara dönmemeye çalışıyorum. Bu süreç kolay değil ama zor da değil. Eskisine göre daha hareketli ve sağlıklıyım.” demişti.  Bu açıklamaları ünlüler dünyasında Sami Hamidi’nin popülerliğini arttırırken pek çok ünlü ismin de Sami Hamidi ile çalışmak adına iletişime geçtiği öğrenildi.

Sami Hamidi ile çalışan Cem Yılmaz 4 aylık bir program sonrasında 17 kilo verdi. Film çekimleri sırasında aldığı kilolar nedeniyle bazen eleştirilerin odağında olan Cem Yılmaz, artık fit vücuduyla konuşuluyor.

Cem Yılmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler